40e Jeugdwielerronde Nieuwegein wordt Reünie Editie

1 mei 2017, door admin

Op zondag 20 augustus vindt op het parcours rond de Sint-Nicolaaskerk in Jutphaas (Nieuwegein) de 40e Jeugdwielerronde Nieuwegein plaats. Een bijzondere editie van een wedstrijd waaraan veel renners van Het Stadion, maar ook van andere wielerverenigingen met warme gevoelens aan terugdenken. Als 10-jarige voor het eerst in een echte wedstrijd op een echt parcours. Met een individuele tijdrit, een ploegentijdrit, afvalraces en criteria. Maar ook met ploegen, een podium, een huldiging en zelfs met rondemissen.

De organisatie wil graag oud-deelnemers aan de Jeugdwielerronde de kans geven het nog een keer tegen elkaar op te nemen. Op het parcours van vroeger en misschien zelfs met gedeeltelijk dezelfde tegenstanders als vroeger. Daarna kan bij het buffet worden teruggeblikt op de wedstrijd en kunnen herinneringen worden opgehaald aan de legendarische heldendaden van vroeger.

De wedstrijd wordt georganiseerd onder de vlag van Het Stadion. Het bestuur van Het Stadion is enthousiast over het initiatief en roept daarom iedereen op om deel te nemen. En om het initiatief te delen via de social media, want de organisatie wil graag in contact komen met zoveel mogelijk oud-deelnemers.

Ben je geïnteresseerd? Download dan hier het aanmeldformulier. Wil je eerst nog extra informatie? Neem dan contact op met Peter Bekkering, pkbekkering@gmail.com of 056-52315528.