Afsluiting cross-seizoen

27 januari 2015, door admin

Op zondag 25 januari hebben junioren Jesse en Jelmer en amateur Max het cross-seizoen 2014-2015 afgesloten door deel te nemen aan de koppelcross bij Gooise Wielerclub De Adelaar in Hilversum. Op een vandaag glad en glibberig parcours moest een renner in de leeftijd van 40- en een renner 40+ afwisselend starten en een ronde afleggen. Jesse reed met stadionist Jos van de Heuvel en Max reeds met stadionist Jack van ’t Pad. Ik reed de koppelcross met een trainingsgenoot bij de Adelaar, Jan van Herwijnen van WTC de Amstel. Na een wedstrijd van 1 uur is dan de winnaar bekend. In totaal deden er 30 koppels mee. De uitslag staat op de site van GWC De Adelaar. Al met al was het een mooie afsluiting van het cross-seizoen en kunnen we ons vanaf nu gaan voorbereiden op het wegseizoen. We hebben er zin in!