BMX is on the roll…!

30 juni 2017, door admin

Het gaat goed met de BMX afdeling. Afgelopen maandag hadden we alweer de 10e BMX training van de voorjaarsserie in Ruigenhoek. Nog maar 2 trainingen te gaan voor de zomerstop!

Najaarstrainingen
We zijn bezig met het plannen van een nieuwe serie trainingen voor na de zomervakantie. Zoals het er nu uitziet zal de serie plaatsvinden op de maandagavond van 21 augustus t/m 25 september van 18:30 tot 19:30. Daarna is het ’s avonds te vroeg donker om nog veilig te kunnen trainen op dit tijdstip. Afsluitend willen we 2 trainingen in het weekend geven op de baan van FCC de Kombocht in Bussum waar dan met een echt starthek getraind kan worden! Details en inschrijving voor deze serie volgen nog.

Onderhoud baan
Tijdens de trainingen onderhouden we samen met de ouders van de kids die trainen de BMX baan in Ruigenhoek. Een goed voorbeeld van ‘vele handen maken licht werk’. De baan kan namelijk wel wat liefde gebruiken. Wij mogen als club gebruik maken van de openbare baan met als tegenprestatie dat we het onderhoud van de baan op ons nemen. Belangrijk dus om de kroost fijn te kunnen laten BMX’en!

Nieuwe BMX bikes!
Het Stadion heeft een 10-tal prachtige Meybo BMX bikes, helmen en handschoenen aangeschaft. Deze gaan gebruikt worden voor de diverse clinics die gegeven worden bij de scholen op locatie én natuurlijk op de BMX baan in Ruigenhoek. Dit wordt allemaal georganiseerd door onze Combinatie Functionaris BMX Bas Kwaaitaal die onderdeel vormt van Stedelijk Team van Harten voor Sport.