Dé sportieve uitdaging voor jou en je Battle-team. TeamFunDag op 25 mei in Utrecht

19 maart 2019, door admin

Teams van revalidatiecentra en individuele handbikers kunnen hun laatste pittige training voor de HandbikeBattle doen tijdens de TeamFunDag in Utrecht. Die dag vindt plaats op 25 mei 2019 op wielercircuit de Nedereindse Berg in Utrecht. De TeamFunDag is een nieuw initiatief voor Battle-deelnemers om goed te trainen en ervaring op te doen in een laagdrempelig wedstrijdje in de Fun-klasse. Na afloop kun je op hetzelfde circuit kijken naar de Handbike Marathon voor wedstrijdrijders.

Technische Gids TeamFunDag voor handbikers

Zaterdag 25 mei 2019 in Utrecht

Je kunt individueel inschrijven, of met andere handbikers van je team.

Gevarieerde activiteiten van 10.30 tot 17.00 uur

10.30-12.30 Samen trainen. Met speelse oefeningen op het veilige, geasfalteerde wielercircuit. Begeleid door trainers van wielervereniging Het Stadion.

12.30-13.15 Unieke Funwedstrijd met een echte jury van de Koninklijke Nederlandsche Wieler Unie. Hoeveel klimrondjes van 2213 meter doe jij in 45 minuten? De jury vertelt het je na de finish.

13.30-14.00 Lekkere sportlunch in het paviljoen op de Nedereindse Berg.

14.00-17.00 Samen kijken naar de spannende 5e Move Forward Handbike Marathon op het mooiste wielercircuit van Utrecht.

Inschrijving, informatie en organisatie

Deelname aan deze TeamFundag voor Handbikers is gratis.

Schrijf je voor 15 mei in met een mailtje naar handbiken@wvhetstadion.nl. Teams geven zich op onder vermelding van de teamnaam en de voor- en achternamen en e-mailadressen van de deelnemers. Doe je individueel mee, vermeld dan je voor- en achternaam en e-mailadres. De e-mailadressen zijn een vereiste voor de KNWU-Funwedstrijd en zullen alleen daarvoor worden gebruikt.

De TeamFunDag gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen. Wie deelneemt, stemt in met het delen van foto’s van dit evenement via sociale media.

Mondelinge informatie over de TeamFunDag via 06 575 432 06 (Geert Eyck).

Kijk voor info en nieuws op www.facebook.com/HandbikerStadion. Flyer op https://www.handbiken.nl/userfiles/file/sta_flyer_handbiketeamfundag_2019.pdf

Organisatie: Wielervereniging Het Stadion, Utrecht.

Adres Wieler- en skeelercircuit de Nedereindse Berg: Nedereindseweg 501W, Utrecht.

De TeamFunDag voor Handbikers is mede mogelijk gemaakt door Move Forward with Hollister en Hoogland Medical.