Even voorstellen: de kersverse MTB trainers!

7 juli 2016, door admin

ZOoooo TOF!
We hebben 2 trainers in opleiding voor de afdeling MTB! Dus pakken we de MTB trainingen na de zomervakantie weer op!

Matthijs Kuipers is al een jaar of tien te vinden op racefiets, MTB en cyclocrosser. Alle drie ook in wisselende mate in wedstrijdverband. In het dagelijks leven is hij onderzoeker/promovendus aan het European University Institute (EUI) te Florence, maar meestal verblijft hij in Utrecht.

matthijs-race mtb-matthijs mtb-matthijs2

Bas Kwaaitaal is in 2011 lid geworden toen het Bikepark door het Stadion geadopteerd werd. Hij is grondlegger van het Bikepark en is op het moment de basis aan het leggen voor onze BMX afdeling! Bas zijn leven is één grote crossbaan ;-) op de dirtbike, enduro(motor) of XC’er. Graag wil hij jullie leren hoe meer ‘actief’ je je mountainbike kan berijden… dus van dat zadel af en je hele lichaam gebruiken om nog veel meer plezier te beleven op onze tegenwoordig Ooowzooo mooie routes!

Schermafbeelding 2016-06-08 om 20.18.28IMG_0465 DSC_0097

Matthijs en Bas gaan na de zomer beginnen met de Wielertrainer-3 opleiding bij de wieleracademie. Voor deze opleiding hebben ze echter 15 proefpersonen nodig om de opleiding te kunnen doen. Dus ondersteun Matthijs en Bas, het Stadion maar vooral jezelf en kom de trainingen volgen!

Komende week gaat het belteam iedereen van de MTB afdeling bellen om te peilen wie mee wilt doen.

Verder weer een eerste evenement: woensdagavond 13 juli een eerste TECH training op de berg. Om 19:00 verzamelen bij het hondenhok van het bikepark! Verdere planning van trainingen en activiteiten volgt.

We hebben er zin in !