Nieuws vanuit het bestuur

31 januari 2015, door admin

In de bestuursvergadering van januari hebben we Kim Pfeifer, voorzitter van de Stichting Ronde van de Maliebaan op bezoek gehad.  Met het oog op de Tourstart organiseert de stichting de komende maanden diverse wieleractiviteiten, waaronder het wielerweekend op Maliebaan/Wilhelminapark (13-14 juni). Er wordt ook een campagne ‘Ga toch fietsen’ gestart, gericht op inwoners van Utrecht en omgeving. Het doel is om op een laagdrempelige manier mensen kennis te laten maken met de diverse disciplines die geboden worden binnen de Utrechtse wielerverenigingen, en over de streep te halen om lid te worden. Hoe Het Stadion hier aan gaat deelnemen, moeten we de komende maand uitwerken. Het stichtingsbestuur van de Ronde van de Maliebaan bestaat uit leden van De Volharding, Domrenners, Het Ledig Erf en Het Stadion (Kim en Rogier).

Bas, voorzitter van Bikepark Utrecht kon melden dat de eerste fase voor de aanleg van een BMX baan in het Noorderpark (Utrecht Noord) is goedgekeurd en met de aanleg wordt gestart. Het Stadion heeft de intentie om een BMX race afdeling op te richten. De baan in het Noorderpark, die gezien kan worden als een dependance van de Nedereindse Berg/Bikepark Utrecht, moet in fasen uitgroeien naar een wedstrijd-waardige baan voor nationaal niveau.

Er wordt een nieuwe bestelronde voor clubkleding voorbereidt. Alle leden worden hierover binnenkort via website en email geïnformeerd. Houd je mailbox dus in de gaten!

En verder komt de datum van de Algemene Leden Vergadering rap dichterbij, dus zet 24 februari in je agenda en kom naar de ALV!