Nieuws vanuit het bestuur

11 december 2014, door admin

Een nieuwe website, een nieuwe secretaris, een nieuwe nieuwsrubriek. Zo krijgt het voornemen gestalte om de Stadionleden regelmatig te informeren over bezigheden en nieuwtjes vanuit het bestuur.

De afgelopen maanden is veel werk verzet voor de aanschaf van nieuwe clubkleding. De logo’s van de nieuwe sponsoren – No Limit Cycling, Vittoria, Select IT professionals, Hyslegal.com, ProDJteam, Transportonderhoud – zijn verwerkt in een nieuw ontwerp. Er is een leverancier geselecteerd (36cycling) en er zijn pas-momenten geweest. De kleding is inmiddels besteld en zal naar verwachting nog voor het nieuwe jaar geleverd worden. Voor wie deze bestelronde heeft gemist, begin 2015 komt er een volgende ronde. Hier een impressie van de nieuwe kleding.

Het-Stadion-shirt_logoSTADIONBroek-origineel-logo-+-bandjes-ander-logo

Onder de vlag van Het Stadion worden in 2015 de Ronde van Houten (3 mei), Ronde van Driebergen (11 juni), Ronde van Zeist (17 juni), en Ronde van De Meern (12 juli) georganiseerd. Daarnaast is Het Stadion ook betrokken bij de organisatie van het Wielerweekend op 13 en 14 juni (onderdeel programma 100 dagen Tour). Verder hebben we ons kandidaat gesteld voor de organisatie van het NK-Masters op 7 juni. Voor de organisatie van deze evenementen kunnen we altijd extra hulp gebruiken.

Heb je interesse? Meld je aan!

In het kader van de Tourstart zal Bob Mans, de combinatiefunctionaris, een scholenprogramma organiseren op de Nedereindse Berg. Het programma bestaat uit een scholencompetitie en clinics wielrennen, BMX en MTB voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in april, en wordt afgesloten met een finale tijdens het Wielerweekend. Bob wordt bij de organisatie bijgestaan door onze trainers van zowel weg, MTB, als dirtjumpen.

Tot slot zien we jullie graag op onze Nieuwjaarsreceptie op 4 januari as in het Paviljoen. Bij deze gelegenheid zullen we ook de nieuwe sponsoren presenteren.

Namens het bestuur,

Jos van den Heuvel
Secretaris WV Het Stadion