Tweede MTB-wedstrijd aankomende zaterdag

8 maart 2017, door Matthijs Kuipers

Een wijziging in de data van de mountainbikecompetitie: de tweede wedstrijd vindt niet plaats op 19 Maart, maar aankomend weekend op Zaterdag 11 Maart. Let op, dit keer dus op zaterdag! De start is weer om 10.00uur op het klinkerpad van het MTB-parcours, inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang in het paviljoen naast het wegparcours. De wedstrijd duurt 60 minuten en staat open voor alle volwassen licentiecategorieën en basislicentiehouders (m/v).

De derde wedstrijd staat nog steeds gepland op Zondag 2 April.

Een wedstrijd is natuurlijk geen wedstrijd als er geen prijs te verdienen is. Behalve de eer en de fun is dat nu ook een poster, beschikbaar gesteld door Gijs Ferkanus van TLRS (zie afbeelding – meer informatie is hier te vinden https://www.facebook.com/trls.nl/posts/1408365552517661).

Een serieuze prijs betekent ook een serieuze puntentelling. Aankomend weekend vallen er – net als in de eerste wedstrijd – tien punten te verdienen voor de winnaar, negen punten voor de nummer twee, en zo verder. In de afsluitende wedstrijd op 2 April liggen er dubbele punten aan de meet.

Tot zaterdag!