Uitnodiging toekomstverkenning

21 januari 2016, door admin

WV Het stadion bestaat in 2016 80 jaar – voor en door de leden – en daar willen we op z’n minst nog 80 jaar aan vastknopen!

Eind 2015 hebben we een enquete uitgezet onder de leden. De resultaten hiervan willen we gebruiken om de koers te bepalen die we de komende jaren moeten varen. Dit willen we doen samen met zoveel mogelijk leden in een brainstormsessie.

Deze brainstormsessie vindt plaats op dinsdag 2 februari as in het paviljoen op de Nedereindseberg, aanvang 19.30 uur. De avond zal geleid worden door Jan-Willem van der Roest van het Muller Instituut (http://www.mulierinstituut.nl/). Namens de VSU zal Nynke Terpstra een korte presentatie geven over de resultaten van de enquete (zie hieronder). Daarna is er ruimte voor discussie over welke onderwerpen komende jaren prioriteit moeten krijgen en hoe we dat gaan aanpakken.

Het bestuur nodigt jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en  mee te praten over de toekomst van onze vereniging.

Praat mee over de toekomst van WV Het Stadion en kom op dinsdag 2 februari naar de brainstormavond in het paviljoen, aanvang 19.30 uur.