Verslag 10e Veldrit Nedereindeseberg Competitie

24 december 2016, door veldrijden

Ook nu weer veel belangstelling voor de laatste rit van de competitie.

Het weer werkt mee, een aantrekkelijk parcours en zie er komen 56 deelnemers naar de Nedereindseberg om een laatste rit van de 10 gereden voor deze competitie, af te sluiten, er waren nog punten te verdienen. Spannend kon het zijn, want de laatste stand was met soms enkele punten verschil op papier nog zo dat zelfs met 1 punt verschil deze competitie wel of niet gewonnen kon worden, zie de eind uitslag nog maar een keer.

Ook nu vertrekt de A-klasse als eerste het veld in. Matthijs heeft er zin in en komt steeds als eerste door, maar achter hem knokken Remy, Herman, Robert en Josh om de volgende plaatsen. Daar weer achter Lodewijk, Tom en Peter. Jesse houd het voor gezien (koppijn) en Max kwam een overstekende BOOM tegen. Ja er was niet gestrooid daar boven maar wel heel glad, zelfs Rob met een MTB heeft er moeite mee.

UITSLAG A-klasse: 1e Matthijs Kuipers Stadion, 2e Robert Warmer  Domrenners, 3e Herman ten Cate CS 030, 4e Josh Speer de Adelaar, 5e Remy Meeuwse Stadion, 6e Lodewijk Ritsma CS 030, 7e Tom Stuy Jan v Arkel, 8e Peter Haaksman Stadion, 9e Rob Verheul MTB knwu, DNF Jesse Haaksman Stadion, Max Haaksman Stadion.

De B-klasse vertrekt met 36 deelnemers, een klein peloton wat ook nog eens heel dicht bij elkaar blijft en dat ronden lang. Miquel is in de slag met Ger en Bert die het hem moeilijk maken. In de laatste ronde valt de beslissing en dan ook nog op de streep. Miquel perst er een mooie sprint uit en Ger komt hijgend als nummer twee net voor Bert als nummer drie over de streep. Ernst blijft Koen en Jacco net voor en de volgenden zijn Jeroen, Thijs, Hans en Mike die de top tien vol maken. Achter hen verschuiven de achtervolgers nog van plaats om zo ook hun hele belangrijke puntjes binnen te halen. Zo de einduitslag kan worden opgemaakt. Knap dat deze morgen twee dames het aandurven om in deze klasse te starten, tussen al die mannen konden ze zich best handhaven en knokten zo toch ook voor een goede uitslag. De eindstand dat is dan ook weer een hele klus, gelukkig zijn er helpende handen met een laptop. Zal je altijd zien gaat dat dan even fout, maar met een beetje geduld wordt de klus geklaard.

De C-klasse vertrekt met bijna even veel dames als heren. Gelukkig zien we weer een paar gezichten die nu dan weer mee kunnen doen. Henri wacht een rondje en geeft dan even gas en komt dan op kop door en laat zich niet meer verrassen. Piet kon zijn tweede plekje vasthouden en zo waardevolle punten mee pakken voor de eindstand. Jeannine kan zich goed vast bijten op de derde plaats en ook zo over de finish komen. Erik ziet kans om Rogier voor te blijven. Marion en Susan zijn er weer bij en blijven Tim en Maaike voor. Jammer voor Tim (jongste deelnemer) hij had het moeilijk tegen die grote mannen en dat koste te veel puntjes.

UITSLAG C-klasse: 1e  Henri Gerrits team Indalo, 2e Piet Hoevers Volharding, 3e Jeannine Laudy de Amstel, 4e Erik Lemcke knwu, 5e Rogier Wiercx Stadion, 6e Marion Gerssen  Stadion, 7e Susan v Domselaar Stadion, 8e Tim van den Noort Stadion, 9e Maaike Blankman  SRAM CT.

UITSLAG  B-klasse :

1e Miquel Verhagen Stadion

2e  Ger Koenen AXA

3e  Bert van Dijk Volharding

4e  Ernst Eldert Stadion

5e  Koen Timmermans Stadion

6e  Jacco de Bruin Stadion

7e  Jeroen Meulmeester knwu

8e  Thijs  Beetsma CS 030

9e  Hans vd Hoeven Stadion

10e  Mike vd Ham J van Arkel

11e  Jan  Sanders Batauwers

12e Jos van Wezel Stadion

13e  Johan Boeschfijn Avanti

14e  Dennis de Jong Stadion

15e  Jos vd Heuvel Stadion

16e  Bas  Koster Stadion

17e  Chris  McKenney  SRAM CT

18e  Gert Jan de Greef de Fratsers

19e  Marijn  Teernstra Stadion

20e  Ivo vd Noort Volharding

21e  Ron  Bol Volharding

22e  Frank  Mooi de Adelaar

23e  Theo vd Werf  Volharding

24e   Gert Jan  Hollem Avanti

25e   Jean Paul  Haaksman Stadion

26e   Tessa  Hoogma CS 030 (dame)

27e   Eva van de Born Keukens redant

28e  Roland  v Domselaar knwu

29e  Rogier Wesselman de Adelaar

30e  Marco van Zuilen Stadion

31e  Robert Crommentuin knwu

32e  Marten  Schuurman Stadion

33e   Angelo Verhagen Volharding

34e   Anne Jan Stuy Jan van Arkel

35e   Cor v d Sluijs Volharding

DNF  John v d Hoef CS 030

 

EINDSTANDEN VAN DE COMPETITIE VELDRIJDEN

HET STADION – NEDEREINDSEBERG 2016.

A-klasse

1e  Josh Speer

2e  Matthijs Kuipers

3e  Remy Meeuwse

4e  Robert Warmer

5e  Thom Stuy

6e  Jesse Haaksman

7e  Dave Helmink

 

B-Klasse

1e  Miquel Verhagen

2e  Koen Timmermans

3e  Bert van Dijk

4e  Jos van Wezel

5e  Marijn Teernstra

6e  Chris McKenney

7e  Rogier  Wesselman

8e John van de Hoef

9e  Ron  Bol

10e Gertjan de Greef

11e Jos van den Heuvel

12e Johan Janszen

13e  Marco van Zuilen

14e  Robert Crommentuin

15e  Angelo Verhagen

16e Marten Schuurman

 

C-klasse

1e  Piet Hoevers

2e  Tim van den Noort

3e  Rogier  Wiercx

4e  Jeannine Laudy

5e  Maaike Blankman

Deze uitslagenlijst is opgemaakt aan de hand van minstens 6 x deelnamen. Staat je naam er bij en je was al weg bij de uitreiking, kom gerust volgende week, krijg je alsnog je verdiende prijs.

Volgende week Zaterdag  OUDEJAARSDAG is iedereen nogmaals welkom bij de clubkampioenschappen van verschillende verenigingen. Kom wel in je eigen clubkleding, dat is wat duidelijker voor het jureren, inschrijven vanaf 10.00 uur start 11.00 uur .

De laatste Veldrit op ons parcour voor dit jaar.

Gezellige Kerstdagen voor allemaal.

Jan Haaksman.

Fotoverslag finale rit en prijsuitreiking gemaakt door Maureen en Chris