Winst voor Thijs in Almere

1 maart 2015, door admin

1 Maart, vandaag alweer de 4e MNC in de voorjaarscompetitie. FRTC Almere heeft voor deze gelegenheid een schitterend rondje uitgezet, 1600 meter mooi asfalt met 6 goed lopende bochten. De harde wind maakte het echter tot een echte polder wedstrijd.

Alle zes junioren verschenen aan de start hoewel het voor Jelmer niet verstandig was te starten met een slepende verkoudheid hij moest al snel noodgedwongen opgeven. Jurgen op zijn hagelnieuwe Isaac moet nog de juiste afstelling vinden en moest afstappen met knieklachten.

Thijs was vandaag een klasse apart door een geweldige wedstrijd te rijden. Vanaf het begin voortdurend in de aanval. Eerst nog ronden lang met Huub die met onduidelijke maagklachten helaas moest stoppen, maar later tegen het eind van de wedstrijd heeft hij bijna alle nog overgebleven junioren op een ronde gereden. Het mooiste voor een wielrenner; alleen aankomen met ruime voorsprong. In de eindsprint van het nog overgebleven pelotonnetje werd Jesse met een scherp eindschot 3 en Menno 6. Goed gedaan mannen, plek 1, 3 en 6 voor stadionrenners.

Max moest vandaag genoegen nemen met plaats 8 en bij de elite/beloften zijn maar enkele renners komen opdagen waardoor Hugo plek 3 voor zijn rekening kon nemen.

Het was een mooie dag, volgende week hebben we ons trainingskamp waardoor we de MNC moeten laten schieten.

MNC7 MNC3 MNC2MNC6