Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
WV Het Stadion
Welkom bij WV Het Stadion

Wielervereniging Het Stadion bestaat 75 jaar !
WV Het Stadion vormt letterlijk het hart van wielrennend Nederland. Het centraal gelegen parcours in Utrecht geeft de club een wielerbasis voor de directe omgeving, maar ook ver daarbuiten. Bij WV Het Stadion wordt de wielersport op alle manieren bedreven, dit doen wij al sinds 1936 én met een trots clubgevoel.
Dat mag ook wel met een Historie van ruim 75 jaar!

Stadionforum

 
Seizoenkaarten 2015 -    13 november 2014
[Idsert Wouda] Seizoenkaarten zijn geldig van kalenderjaar tot kalenderjaar. 2014 loopt op zijn eind dus de hoogste tijd om je nieuwe seizoenkaart voor 2015 aan te vragen! Het is tot uiterlijk 15 december 2014 mogelijk om je seizoenkaart met je eigen naam of desgewenst je bijnaam te bestellen. Het streven is er naar om vanaf 1 januari 2015 na betaling per pin of cash je nieuwe seizoenkaart op de Nedereindse berg aan je uit te kunnen reiken!
Wel zo handig, veel goedkoper en vergemakkelijkt voor de jury en jezelf de inschrijving, zeker op erg drukke dagen! Voor slechts 90 Euro kun je het hele jaar meedoen aan alle clubwedstrijden van zowel de zomer als de wintercompetities. Als je normaal alle wedstrijden zou rijden met een strippenkaart of contante betaling bespaar je al snel 300 Euro! Tel uit je winst dus…
Bestelformulier 2015                Nog meer info
 
Website
[Fridolin v.d. Lecq] Vanaf 2012 heb ik ruim 300 berichtjes op deze site geplaatst. Zeer binnenkort wordt de nieuwe site van Het Stadion live gezet. De opzet van de nieuwe site sluit echter niet aan bij mijn ideeën hierover. Dit heeft me doen besluiten om met dit werk te stoppen. Tot ziens.

 
DK Veldrijden Nieuwegein - zaterdag 1 movember 2014
Bekijk 35 foto's Junioren.

Uitslag

 
4e Veldrit - zaterdag 8 november 2014
[Jan Haaksman] Na een week na het DK weer op de berg. Nu over een aangepast rondje, ook nu tevreden gezichten over het parcours, goed om te horen. Het weer is prima, wat frisser dan vorige week. Dit is weer dat beter bij het veldrijden past. Ondanks de regen lag het parcours er prima bij.
De A-klasse vertrekt en de renners komen al snel weer langs, in 5.50 min zijn de koplopers rond en de positie`s worden ingenomen en verdedigt. De eerste 4 renners komen 8 ronden lang op bijna de zelfde plek over de meet, de nummers 5 en 6 wisselen van plaats en de anderen volgen. Max moet wel zijn best doen om Martin te lossen en Martin reed sterk en volgde op korte afstand. Robert knokte voor zijn 3e plek en twee Jannen streden om de 4e en 5e plaats, met daar weer net achter Jesse die zijn dag niet had. Remy, Paul, Tim en Peter pakten de overige punten.

De B-klasse is weer het grootst aan de start verschenen. Dat word dringen voor een goede plaats zo direct na de start moest men omhoog. Het is Miquel die op kop door komt met Jos vd Heuvel met Hans in het wiel. Ook hier blijft het rondenlang zo. Angelo schuift langzaam naar voren en blijft zo Roland, Chris en Jos Pennartz net voor. GertJan gaat steeds beter en kan goed volgen en doet echt zijn best om de andere voor te blijven. Na 7 gereden ronden kan ook hier de uitslag worden opgemaakt. Lees verder voor de uitslag
Lees meer...
 
Agenda - Kalender -


Lees meer...
 
Nieuwe sponsoren, kleding en pas-sessies op 1 en 3 november 2014
[Bestuur: ] Zeer verheugd zijn wij, dat met ingang van het nieuwe jaar een aantal bedrijven zich bereid hebben getoond de club financieel te ondersteunen. Onze nieuwe hoofdsponsoren worden NoLimitCycling in Zeist en Vittoria. Met een aantal subsponsoren zitten we in een afrondende fase. De namen hiervan verwachten we zeer binnenkort bekend te maken. Uiteraard steken we ons met de nieuwe sponsoren in een nieuw wielerjasje. We nodigen jullie van harte uit om op 1 of 3 november de paskleding te komen passen en je bestelling door te geven.

Gratis wielershirt: Alle huidige leden komen in aanmerking voor 1 gratis wielershirt (voorwaarde is wel dat je ook in 2015 nog lid bent). Dit aanbod geldt uitsluitend voor leden die tijdens deze bestelronde het bestelformulier invullen.

Kleding: Als kledingleverancier kiezen we voor 36cycling. De inkoop van de kleding gaat Het Stadion zelf verzorgen. Het grote voordeel hiervan is dat jullie de kleding tegen inkoopprijzen kunnen aanschaffen. Daarnaast gaan we de wielerbroeken alleen voorzien van “WV Het Stadion” en het logo, zodat bij het wisselen van sponsoren de broeken niet nieuw aangeschaft hoeven te worden.

36cycling verzorgt het passen van de kleding en het opnemen van de maten en uitvoering (jeugd, mannen of vrouwen). Zij doen dit in het paviljoen op: • zaterdag 1 november van 10.00 – 14.00 uur (tijdens de DK Veld) en
• maandag 3 november van 19.00 – 21.00 uur.

De uitlevering van de kleding verwachten we rond de jaarwisseling te kunnen doen, zodat we vanaf 2015 in onze nieuwe kleding kunnen rijden. Onze nieuwe sponsor NoLimitCycling stelt zijn ruimte ter beschikking te stellen voor de distributie.        Bestelformulier

 
Strava WV Het Stadion
3 weken Strava op Website: Aantal Stadionleden toegenomen van 28 naar 43 ...


Lees meer...
 
Cadans oktober 2014 verschenen - 29 oktober 2014
Op 29 oktober is de nieuwe digitale Cadans per Email verspreid.
Download Cadans oktober 2014. Of kies anders het Bladerboek
Alle vorige Cadansen vind je hier. Heb je de Cadans niet gekregen, mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

 
Nacht van Woerden Nwl Jun - dinsdag 21 oktober 2014

Bekijk 20 foto's.

 
Meer artikelen...