Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
WV Het Stadion
Welkom bij WV Het Stadion

Wielervereniging Het Stadion bestaat 75 jaar !
WV Het Stadion vormt letterlijk het hart van wielrennend Nederland. Het centraal gelegen parcours in Utrecht geeft de club een wielerbasis voor de directe omgeving, maar ook ver daarbuiten. Bij WV Het Stadion wordt de wielersport op alle manieren bedreven, dit doen wij al sinds 1936 én met een trots clubgevoel.
Dat mag ook wel met een Historie van ruim 75 jaar!

Stadionforum

 
Trainingswedstrijd - dinsdag 16 september 2014

Bekijk 25 foto's.

Uitslag bij Mylaps.
Steeds donkerder, steeds korreliger, steeds iets minder scherp.

 
Strava WV Het Stadion
1 week Strava op Website: Aantal Stadionleden toegenomen van 28 naar 34 ...


Lees meer...
 
Agenda - Kalender -


Lees meer...
 
Trainingswedstrijd - dinsdag 9 september 2014

Bekijk 20 foto's.

 
Omloop Veenkoloniën Veendam Nieuwelingen en Junioren - zaterdag 6 september 2014
Hugo, Thijs en Jelmer stonden aan de start bij de Kleine Omloop van de Veenkolonien in Veendam. Er was weinig wind, maar doordat het peloton verkeerd gestuurd werd, kwamen renners in de problemen door valpartijen tijdens het remmen en omkeren. Ook de laatste 5 km leverde 3 valpartijen op.
Bij de Nieuwelingen werd Huub 78e, Daan 95e en Jeroen 100e.

Bekijk 35 foto's van de Junioren.

 
Competities Nedereindse Berg 2014 - 2015
We informeren jullie nogmaals over de gang van zaken, regels en afspraken rond de zomer en wintercompetities op de Nedereindse Berg.
Download 3 bladzijden PDF
Inschrijvingen
Inschrijven kan vanaf circa 30 minuten voor de wedstrijd. Zorg dat je op tijd bent, want de inschrijvingen sluiten 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd.. Renners die te laat zijn worden NIET meer toegelaten tot de wedstrijd. Het toch, op eigen initiatief betreden van het parcours, zonder overleg en inschrijven, kan leiden tot een schorsing en/of boete opgelegd door het bestuur van de organiserende verenigingen. Zonder vertoon van licentie of basislidmaatschap kan er niet deelgenomen worden aan de wedstrijd. Hierop maken we geen uitzonderingen.

Het dragen van een startnummer is verplicht en niet vrijblijvend en moet duidelijk zichtbaar voor de jury gedragen worden aan de rechteronderzijde van het wielertenue.

Deelname is alleen mogelijk voor renners met een KNWU-, WFN- (Wieler Federatie Nederland) (mits in bezit van een basislidmaatschap van de KNWU), NTB-licentie (Nederlandse Triatlon Bond) of zij die slechts een basislidmaatschap hebben. Deelname is pas mogelijk vanaf de nieuwelingenleeftijd (14 jaar en ouder). Jeugdleden van de organiserende verenigingen kunnen alleen, na overleg met de jeugdtrainers, aan de wedstrijden deelnemen. Renners die geen licentie of KNWU basislidmaatschap hebben, kunnen eenmalig deelnemen met de optie om daarna bij Het Stadion of De Volharding lid te worden. Deze eenmalige deelnamekosten zijn € 10,- en worden verrekend, wanneer men definitief besluit lid te worden bij één van de bovengenoemde verenigingen. Dagkaarten worden niet meer verstrekt.

Renners zonder wedstrijdervaring zijn voorlopig alleen toegestaan deel te nemen in het weekend en worden in eerste instantie bij de C-klasse ingedeeld, de weekcompetitie is alleen mogelijk voor renners met wedstrijdervaring. In verband met de veiligheid is het dragen van een helm verplicht. Fietstasjes en pompjes dienen voorafgaand aan de wedstrijd verwijderd te worden.

Lees alle 3 bladzijden
Lees meer...
 
Gijs Nederlof 2e op WK 60+ in Ljubljana - 31 augstus 2014
Op zondag 31 augustus heeft Gijs Nederlof in Ljubljana een fraaie 2e plaats behaald op het WK 60+. Afstand van de koers was 97 km.

We feliciteren Gijs hiermee van harte!

Uitslag


 
Trainingswedstrijd - dinsdag 2 september 2014
Bekijk 20 foto's

 
Junioren in Westbrabantse Pijl - 22-24 augustus 2014
Drie junioren van Eemland en Hugo Spaargaren van WV het Stadion startten in de 3-daagse De Westbrabantse Pijl. De ploeg reed onder de vlag van District Midden-Nederland; dit maakte het nodig dat er in andere dan de eigen shirts werd gereden. Loek Ietswaard van Care4Bikes.nl uit Zeist was gelukkig bereid de renners in andere shirts te steken.

De ploeg heeft van alles meegemaakt. De gewone dingen: wind, regen, modder en stof, maar ook een gestolen fiets en een peloton dat de andere kant op werd gestuurd dan de kopgroep. Drie renners strandden in de 3e etappe en de vierde renner kwam tot halverwege de vierde etappe.

Bekijk 50 foto's

 
Meer artikelen...