Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
WV Het Stadion
Welkom bij WV Het Stadion

Wielervereniging Het Stadion bestaat 75 jaar !
WV Het Stadion vormt letterlijk het hart van wielrennend Nederland. Het centraal gelegen parcours in Utrecht geeft de club een wielerbasis voor de directe omgeving, maar ook ver daarbuiten. Bij WV Het Stadion wordt de wielersport op alle manieren bedreven, dit doen wij al sinds 1936 én met een trots clubgevoel.
Dat mag ook wel met een Historie van ruim 75 jaar!

Stadionforum

 
Cadans oktober 2014 verschenen - 29 oktober 2014
Op 29 oktober is de nieuwe digitale Cadans per Email verspreid.
Download Cadans oktober 2014. Of kies anders het Bladerboek
Alle vorige Cadansen vind je hier. Heb je de Cadans niet gekregen, mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

 
Nieuwe sponsoren, kleding en pas-sessies op 1 en 3 november 2014
Zeer verheugd zijn wij, dat met ingang van het nieuwe jaar een aantal bedrijven zich bereid hebben getoond de club financieel te ondersteunen. Onze nieuwe hoofdsponsoren worden NoLimitCycling in Zeist en Vittoria. Met een aantal subsponsoren zitten we in een afrondende fase. De namen hiervan verwachten we zeer binnenkort bekend te maken. Uiteraard steken we ons met de nieuwe sponsoren in een nieuw wielerjasje. We nodigen jullie van harte uit om op 1 of 3 november de paskleding te komen passen en je bestelling door te geven.

Gratis wielershirt: Alle huidige leden komen in aanmerking voor 1 gratis wielershirt (voorwaarde is wel dat je ook in 2015 nog lid bent). Dit aanbod geldt uitsluitend voor leden die tijdens deze bestelronde het bestelformulier invullen.

Kleding: Als kledingleverancier hebben we gekozen voor 36cycling.
De inkoop van de kleding gaat Het Stadion zelf verzorgen. Het grote voordeel hiervan is dat jullie de kleding tegen inkoopprijzen kunnen aanschaffen. Daarnaast gaan we de wielerbroeken alleen voorzien van “WV Het Stadion” en het logo, zodat bij het wisselen van sponsoren de broeken niet nieuw aangeschaft hoeven te worden.

36cycling verzorgt het passen van de kleding en het opnemen van de maten en uitvoering (jeugd, mannen of vrouwen). Zij doen dit in het paviljoen op:
• zaterdag 1 november van 10.00 – 14.00 uur (tijdens de DK Veldrijden) en
• maandag 3 november van 19.00 – 21.00 uur.

De uitlevering van de kleding verwachten we rond de jaarwisseling te kunnen doen, zodat we vanaf 2015 in onze nieuwe kleding kunnen rijden. Onze nieuwe sponsor NoLimitCycling is bereid zijn ruimte ter beschikking te stellen voor de distributie.        Bestelformulier
Het bestuur.
 
Agenda - Kalender -


Lees meer...
 
Geen DK Jeugd - Geen Wegwedstrijd - zaterdag 1 november 2014
Het DK Veldrijden voor de Jeugd [14:30 u.] op zaterdag 1 november is vanwege te geringe belangstelling helaas afgelast.

Vanwege het Districtskampioenschap Veldrijden op dezelfde dag in Nieuwegein wordt er op zaterdag 1 november GEEN Wegwedstrijd verreden.

 
Nacht van Woerden Nwl Jun - dinsdag 21 oktober 2014

Bekijk 20 foto's.

 
3e Veldrit Nedereindse Berg - zaterdag 25 oktober 2014
[Jan Haaksman] Het was donker en dreigend boven ons maar het bleef droog ,maar het had de afgelopen dagen toch echt wel behoorlijk geregend ,vandaar dat het parcours er ook wat glibberig werd/was ,maar daarom heet het ook veldrijden/crossen.

De A-klasse vertrekt om 11.00 uur voor een achttal ronden van 7 minuten. Er waren weer nieuwe gezichten aan het vertrek en zie het is Christiaan die een aardig gaatje heeft bij de eerste doorkomst. Achter hem Max, Jesse en Jan d Heer, volgende doorkomst was het weer anders: Max met Christiaan en Jesse en Jan de Heer, Jan Sanders met Tim en Peter, de doorkomst daarna is Jan de Heer er niet meer bij. Met een gebroken ketting is het moeilijk fietsen, snelle hulp en hij kon weer door. Max streed dapper door viel een keer waardoor Christiaan nog een keer op kop door kwam, Jesse hield strak zijn 3e plek vast en Max knokte zich terug en won net voor Christiaan. Jan Sanders was goed doorgegaan en werd mooi 4e voor Tim en Peter.

Een mooie groep vertrekt in de B-klasse en daar zijn de renners echt aan elkaar gewaagd. Eerste doorkomst 1 Miquel 2 Hans, 3 Jos v Wezel, 4 Jos vd Heuvel, 5 Angelo, 6 Roland en de andere knokten voor hun plek. 2e doorkomst Jos v Wezel met achter zich Hans, Miquel en Jos vd Heuvel.
Door pech valt Angelo er tussen uit en zie er werd echt geknokt, volgende doorkomst is het Jos vd Heuvel op kop met Hans en Miquel daar kort achter. Het gaat spannend worden en zie op een smalle strook net voor de zandstrook gaat Miquel Jos voorbij en wint met een klein verschil. Hans is dan nr 3 en Jos v Wezel toch nog 4e. Het groepje daar weer achter wisselde af en toe van plek maar er was strijd tot op de streep en men had toch ook 7 ronden volbracht.      Lees verder voor uitslag
Lees meer...
 
MNC Veldrit Nieuwegein - zondag 19 oktober 2014

Bekijk 30 foto's.

Uitslag Wielerpunt

Huub Claessens:
Fotoset MNC Jeugd 1
Fotoset MNC Jeugd 2

 
Strava WV Het Stadion
3 weken Strava op Website: Aantal Stadionleden toegenomen van 28 naar 43 ...


Lees meer...
 
Max Haaksman 7e op NK Studenten - zaterdag 11 oktober 2014
[klik op de foto]
Max Haaksman werd
in de stromende regen 7e op het NK Studenten op een parcours rond de Uithof en Rhijnauwen.
Van de bijna 90 starters kwamen er 31 over de finish. De andere foto's van harfoto.nl.
 
Meer artikelen...