Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
WV Het Stadion

Wielervereniging Het Stadion vormt letterlijk het hart van wielrennend Nederland. Met haar centraal gelegen parcours in Utrecht vormt de club een wielerbasis voor de directe omgeving, maar ook ver daarbuiten. Bij Wielervereniging Het Stadion kan de wielersport op alle manieren worden bedreven, dit doen wij overigens al sinds 1936 én met een trots clubgevoel. Dat mag ook wel met een geschiedenis van ruim 70 jaar!

Brede wielerbasis

Met haar 450 leden richt de wielervereniging zich zowel op de breedte als op de top van de wielersport. Leden met recreatieve of wedstrijdgerichte doelstellingen worden door de vereniging begeleid. Daarnaast vormt de wielervereniging een thuishonk voor Handbikers, MTB-ers en Veldrijders. Door een brede basis met veel Jeugdrenners en goede begeleiding en training zorgt de vereniging tevens voor een goede doorstroom naar de toppers van morgen.

Wielervereniging Het Stadion heeft de beschikking over het mooiste en meest veelzijdige parcours van Nederland. Het in 2005 aangelegde wielerparcours 'De Nedereindse Berg' vormt de thuisbasis van de vereniging. In 2010 is het wielerpaviljoen geplaatst; hierrdoor kunnen we onze ambities nog verder invulling  geven.

De Nedereindse Berg