Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
Jeugd

Nieuws

Klik naar Nieuws voor foto's en verslagen van de Stadionjeugd. Geef ook je fotosite door.


Wegtrainingen Jeugd en contact

ZOMER: De trainingen voor de jeugd zijn - van april tot en met september - elke dinsdag- en donderdagavond van 17.45 - 18.45 uur op het wegparcours op de Nedereindse Berg.

Trainers: Pleun Willemstein, Michel van der Voort, Jan Haaksman en Erwin Danckaarts.

De vereniging heeft een beperkt aantal fietsen voor seizoensverhuur. Uiteraard is het mogelijk om eerst een paar keer mee te doen voordat je definitief besluit om lid te worden.
Je kunt lid worden vanaf je achtste jaar. Wanneer je voor de eerste keer gaat kijken, zorg dan dat je om 17:15 er bent, dan kan er zonodig een leenfiets klaargemaakt worden.
Informatie over het lidmaatschap bij Het Stadion en het digitale aanmeldformulier lees je hier.
Als Jeugdlid word je vanzelf KNWU-Basislid.

Van maart tot en met september wordt in de regio een serie trainingswedstrijden georganiseerd: de Hans van den Hengel-Midden-Nederland competitie. Deze wedstrijden zijn zeer laagdrempelig en kunnen ook met alleen een Basislidmaatschap bezocht worden. Wel is een tijdregistratiechip nodig. De wedstrijden zijn op zaterdag of zondag in maart en september; in de zomer op een doordeweekse dag.
Gaan de MNC-wedstrijden goed, dan overleg je met je trainer of je een KNWU-wedstrijdlicentie kunt aanvragen, dan kun je ook nationale wedstrijden rijden. Vragen kun je stellen via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

Voor info over licenties klik je naar KNWU District Midden

Informatie over wedstrijdduur, maximale verzetten en nog veel meer lees je bij Wielerland.