Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
Junioren
DK Veldrijden Nieuwegein - zaterdag 1 movember 2014
Bekijk 35 foto's Junioren.

Uitslag

 
Max Haaksman 7e op NK Studenten - zaterdag 11 oktober 2014
[klik op de foto]
Max Haaksman werd
in de stromende regen 7e op het NK Studenten op een parcours rond de Uithof en Rhijnauwen.
Van de bijna 90 starters kwamen er 31 over de finish. De andere foto's van harfoto.nl.
 
WV Het Stadion in Nationaal Clubkampioenschap - zat 27 september 2014
Uitslag                 Meer foto's

[Arjan van Meeuwen] In het noordelijkste puntje van Nederland is het Nationaal Club Kampioenschap verreden. Deze ploegentijdrit voor clubteams is elk jaar een mooie happening ter afsluiting van het wegseizoen. Renners als Niki Terpstra, Kenny van Hummel en Bert-Jan Lindeman komen er voor hun club aan de start. De Stadionrenners Marijn van den Berg, Max Haaksman, Daan van Meeuwen en Huub Visser namen dit jaar deel namens Het Stadion in de B-categorie (Junioren-Nieuwelingen). Ze verschenen met drie nieuwelingen aan de start in een veld van 46 ploegen waar teams met tweedejaars junioren eerder regel dan uitzondering waren. Na een vertrek
vanuit Utrecht om 7 uur in dichte mist was het een lange rit naar Lauwersoog, maar vanaf 9 uur kon er worden warm gereden en werden de wedstrijdvoorbereidingen getroffen. Om 11.26 uur klonk het startschot en trokken de jongens zich op gang. Daarna ging het vol gas over een rondje van 30 kilometer door het Groningse land. Met een gemiddelde van 44 kilometer werd er in een tijd van 42:05 gefinisht, goed voor een 20ste plaats. Dat is een prachtige prestatie voor de jonge renners die deze discipline hier voor het eerst beoefenden. Na deze ervaring komt iedereen nog een keer terug om nog beter te eindigen.
 
Omloop Veenkoloniën Veendam Nieuwelingen en Junioren - zaterdag 6 september 2014
Hugo, Thijs en Jelmer stonden aan de start bij de Kleine Omloop van de Veenkolonien in Veendam. Er was weinig wind, maar doordat het peloton verkeerd gestuurd werd, kwamen renners in de problemen door valpartijen tijdens het remmen en omkeren. Ook de laatste 5 km leverde 3 valpartijen op.
Bij de Nieuwelingen werd Huub 78e, Daan 95e en Jeroen 100e.

Bekijk 35 foto's van de Junioren.

 
Junioren in Westbrabantse Pijl - 22-24 augustus 2014
Drie junioren van Eemland en Hugo Spaargaren van WV het Stadion startten in de 3-daagse De Westbrabantse Pijl. De ploeg reed onder de vlag van District Midden-Nederland; dit maakte het nodig dat er in andere dan de eigen shirts werd gereden. Loek Ietswaard van Care4Bikes.nl uit Zeist was gelukkig bereid de renners in andere shirts te steken.

De ploeg heeft van alles meegemaakt. De gewone dingen: wind, regen, modder en stof, maar ook een gestolen fiets en een peloton dat de andere kant op werd gestuurd dan de kopgroep. Drie renners strandden in de 3e etappe en de vierde renner kwam tot halverwege de vierde etappe.

Bekijk 50 foto's

 
Flevotour Junioren - zaterdag 10 mei 2014
Jelmer en Hugo tijdens een drijfnatte Flevotour.

44 van de 165 renners haalden de finish. Uitgevallen renners gingen mee in jury-auto, Rode Kruis-busjes werden bij verzorging leeggemaakt om nieuwe uitvallers op te pikken.

Deze foto is gemaakt op een steenworp afstand van de jeugdwedstrijd in Dronten.

 
Omloop Heeswijk-Dinther junioren - zondag 16 maart 2014
Bekijk 10 foto's Junioren


Uitslag

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL