Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
Nieuwelingen
Zuiderzeeronde Nieuwelingen Jongens - zaterdag 12 april 2014

filmpje
Zaterdag 12 april reden Nieuwelingen Daan van Meeuwen, Menno Bogaard en Huub Visser hun eerste voorjaarsklassieker van dit jaar, de Zuiderzeeronde, 90km door de Flevopolder met start en finish in Dronten. Na een goed winterprogramma en uitstekend voorseizoen waren de verwachtingen hoog gespannen.
Maar met klassiekers moet je het geluk een beetje aan je kant hebben, helaas zat het voor de Stadion renners dit keer niet echt mee. Daan begon met een verkoudheid aan de wedstrijd en Huub en Menno miste de slag juist op het moment dat 180 renners een fietspad opdraaiden. Vervolgens werkt het Mylaps systeem niet en loopt de finish videocamera vast waardoor alleen de eerste groep geklasseerd wordt en onze renners onterecht een DNF achter hun naam kregen. Ondanks alle tegenslag hebben ze toch prima gepresteerd en vooral veel geleerd. Dat belooft wat voor de komende wedstrijden. [Fredy Visser]


 
Knipscheer Tijdrit Almere - zondag 6 april 2014

Zondag 6 april hebben Jeroen en Huub Visser meegedaan aan de tijdrit van Almere. Op een glad maar vooral winderig parcours hebben beide nieuwelingen een uitstekende prestatie geleverd. Het was die ochtend na lange tijd weer gaan regenen, dat betekent in de polder modder op de weg. Het was dus oppassen geblazen. Met meer dan 350 deelnemers aan de start is deze tijdrit een grote wedstrijd in de nationale tijdritcompetitie. De categorie-indeling was die van de triathlonbond dus werden nieuwelingen met junioren en 1e-jaars beloften ingedeeld.
Ondanks dat behaalde Jeroen een keurige 9de plek met een gemiddelde van 38 km/uur en Huub zelfs een 4de plek met een gemiddelde van 40 km/uur over een wedstrijd van 21 km en dat met de harde wind in de polder. Goed gedaan jongens.

klik op de foto


 
Nationale uitslagen Nieuwelingen


 
Districtstraining Nieuwelingen op Sloten - 16 november 2013
Huub Visser, Janneke en Annemiek van Doorn en Jennifer van der Voort tijdens de districtstraining. De training vindt plaats in november en december op de baan in Sloten [Amsterdam].

[klik] op de foto.

 
Districtskampioenschap Veldrijden - Woerden 2 november 2013
Kevin van Bennekom wint bij de Junioren.
[klik op de foto van Rogier Wiercx]


Daan van Meeuwen werd 2e bij de Nieuwelingen.
Lees meer voor het verslag.

Alle Stadion-uitslagen bij Cyclingdatabase.
Alle Uitslagen bij Wielerpunt.

Bekijk 15 foto's Junioren
Lees meer...
 
Kleine Omloop van de Veenkolonie├źn - zaterdag 7 september 2013
[klik op foto]
Nieuwelingen Huub Visser, Simon Pembele en Menno Boogaard reden onder leiding van ploegleider Ab Nederlof de klassieker Kleine Omloop van de Veenkolonie├źn. Bij windstil weer reden zij 2 omlopen van 40 km. in het achterland van Veendam. Smalle wegen maakten het moeilijk om voorin te komen. 110 finishers, 150 starters.

foto 2
foto 3
foto 4

Uitslag
Verhaaltje


 
Veldrijden januari 2013

Foto en film NK veldrijden [NWL] 12 januari 2013

Foto's Cyclocross Rucphen [NWL] 19 januari 2012


 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL