Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
Nieuws
Succesvol Paasweekend jeugd WV het Stadion - 20-21 april 2014

Sam Meijdam wint in Tiel en Berghem

1e paasdag waren de eerste punten te verdienen voor de kwalificatie van het NK Jeugd in de 18e paasronde van Tiel.
Kristie van der Vossen, Sam Meijdam en Joris Kroon (cat 6) en Mike Siderius en Xavier van Kappel (cat 7) waren hierbij aanwezig namens WV het Stadion. Sam ging in cat 6 al vroeg in de wedstrijd in de aanval en dit resulteerde in de 6e ronde in een ontsnapping met een renner van de Batauwers. De samenwerking verliep zo goed dat binnen 10 rondes het peloton op een ronde werd gezet. In een spannende sprint wist Sam z’n voorwiel als eerste over de streep te drukken en won hiermee zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Kristie kwam in de sprint van het peloton ietwat “klem” te zitten maar wist toch nog op een verdienstelijke 12e plek over de streep te komen. Joris werd 24e. De eerste punten zijn binnen! In cat 7 zaten Mike en Xavier gebroederlijk in de kopgroep van 7 man. Met het nodige kopwerk van Xavier reed deze groep in een gestaag tempo naar de streep. In de sprint kwam Mike hierbij op een knappe 3e plek over de finish en zag Xavier zijn harde werken beloond worden met een 7e plek.

Lees meer...
 
Zuiderzeeronde Nieuwelingen Jongens - zaterdag 12 april 2014

filmpje
Zaterdag 12 april reden Nieuwelingen Daan van Meeuwen, Menno Bogaard en Huub Visser hun eerste voorjaarsklassieker van dit jaar, de Zuiderzeeronde, 90km door de Flevopolder met start en finish in Dronten. Na een goed winterprogramma en uitstekend voorseizoen waren de verwachtingen hoog gespannen.
Maar met klassiekers moet je het geluk een beetje aan je kant hebben, helaas zat het voor de Stadion renners dit keer niet echt mee. Daan begon met een verkoudheid aan de wedstrijd en Huub en Menno miste de slag juist op het moment dat 180 renners een fietspad opdraaiden. Vervolgens werkt het Mylaps systeem niet en loopt de finish videocamera vast waardoor alleen de eerste groep geklasseerd wordt en onze renners onterecht een DNF achter hun naam kregen. Ondanks alle tegenslag hebben ze toch prima gepresteerd en vooral veel geleerd. Dat belooft wat voor de komende wedstrijden. [Fredy Visser]


 
Wijzigingen Dienstregeling - April en Mei 2014

Donderdag 24 april GEEN Trainingswedstrijd [MNC Jeugdwedstrijd]

Zaterdag 26 april GEEN Trainingswedstrijd [Koningsdag]

Zaterdag 24 mei Trainingswedstrijd start om 15:30 [Vanwege skeelerwedstrijd]


 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL