Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
Nieuws
Cadans oktober 2014 verschenen - 29 oktober 2014
Op 29 oktober is de nieuwe digitale Cadans per Email verspreid.
Download Cadans oktober 2014. Of kies anders het Bladerboek
Alle vorige Cadansen vind je hier. Heb je de Cadans niet gekregen, mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

 
3e Veldrit Nedereindse Berg - zaterdag 25 oktober 2014
[Jan Haaksman] Het was donker en dreigend boven ons maar het bleef droog ,maar het had de afgelopen dagen toch echt wel behoorlijk geregend ,vandaar dat het parcours er ook wat glibberig werd/was ,maar daarom heet het ook veldrijden/crossen.

De A-klasse vertrekt om 11.00 uur voor een achttal ronden van 7 minuten. Er waren weer nieuwe gezichten aan het vertrek en zie het is Christiaan die een aardig gaatje heeft bij de eerste doorkomst. Achter hem Max, Jesse en Jan d Heer, volgende doorkomst was het weer anders: Max met Christiaan en Jesse en Jan de Heer, Jan Sanders met Tim en Peter, de doorkomst daarna is Jan de Heer er niet meer bij. Met een gebroken ketting is het moeilijk fietsen, snelle hulp en hij kon weer door. Max streed dapper door viel een keer waardoor Christiaan nog een keer op kop door kwam, Jesse hield strak zijn 3e plek vast en Max knokte zich terug en won net voor Christiaan. Jan Sanders was goed doorgegaan en werd mooi 4e voor Tim en Peter.

Een mooie groep vertrekt in de B-klasse en daar zijn de renners echt aan elkaar gewaagd. Eerste doorkomst 1 Miquel 2 Hans, 3 Jos v Wezel, 4 Jos vd Heuvel, 5 Angelo, 6 Roland en de andere knokten voor hun plek. 2e doorkomst Jos v Wezel met achter zich Hans, Miquel en Jos vd Heuvel.
Door pech valt Angelo er tussen uit en zie er werd echt geknokt, volgende doorkomst is het Jos vd Heuvel op kop met Hans en Miquel daar kort achter. Het gaat spannend worden en zie op een smalle strook net voor de zandstrook gaat Miquel Jos voorbij en wint met een klein verschil. Hans is dan nr 3 en Jos v Wezel toch nog 4e. Het groepje daar weer achter wisselde af en toe van plek maar er was strijd tot op de streep en men had toch ook 7 ronden volbracht.      Lees verder voor uitslag
Lees meer...
 
Nacht van Woerden Nwl Jun - dinsdag 21 oktober 2014

Bekijk 20 foto's.

 
Meer artikelen...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL