Categorieën
Laatste Nieuws
Inloggen
Nieuws
Utrechts Kampioenschap tijdens Ronde van Midden-Nederland - zon 31 aug 2014
Op zondag 31 augustus wordt tijdens de Ronde van Midden Nederland het Utrechts Kampioenschap verreden. Deze wedstrijd start om 14:45 uur en is toegankelijk voor leden van de Utrechtse wielerverenigingen: WV het Stadion, UWTC de Volharding, Het Ledig Erf en De Domrenners (CS030 neemt vanwege hun eigen CK niet deel).
Het kampioenschap kent 3 categorieën: vrouwen, licentiehouders en niet-licentiehouders (in bezit van een KNWU-basislicentie van EUR 8,-).
Het parcours is 1,4 km lang en kent zelfs een (subtiel) klimmetje!

Inschrijven kan via knwu.nl

Voor meer info kijk op de site van de Ronde van Midden Nederland

 
Pepijn van Gijzen op Mont Ventoux - zaterdag 14 juni 2014
Twee jaar geleden had Stadionist Pepijn van Gijzen (nu 12 jaar, cat. 5) het plan opgevat om in groep 8 de Mont Ventoux per racefiets te beklimmen. Een paar maanden training begonnen met het boek ‘De Kale Berg’, de brug bij Vianen en de Amerongse berg. De uitstapjes naar Limburg (een paar keer Lus 1 van de Amstel Gold experience) en het Rijk van Nijmegen (o.a. de Oude Holleweg) moesten een goede voorbereiding met voldoende klimmeters opleveren.
Op 11 juni ging Pepijn met zijn vader Willem, die er ook aan moest geloven, naar Frankrijk. De treinreis verliep niet helemaal volgens planning met omleidingen per bus en huurauto (waarom moeten die Fransen toch weer staken?), maar hopelijk zou het slaapgebrek ons niet de das omdoen. Nog 1 dag trainen voordat de echte rit begon.
Zaterdag 14 juni stonden we om 9 uur aan de voet van de Mont Ventoux: eerst 2,5km 2-3%; dan 4km 4-6%; en dan het ‘gevreesde’ bos, 8km 9-10,5%. Na het bos 5km iets minder zwaar met 6-7,5% tot het zware slot met 1km 8,5% en de laatste km 11% gemiddeld…
Pepijn reed zijn vader en nogal wat andere (volwassen) fietsers op achterstand. Hij heeft het er heel mooi vanaf gebracht door in een keer in 1uur 50 minuten naar boven te rijden - een mooie prestatie! foto 2  foto 3
 
Resultaten Belcampagne - zondag 29 juni 2014
Vorige maand hebben jullie de vrijwilligerswaaier voorbij zien komen! Wellicht ben je inmiddels aangehaakt of heb je je beschikbaar gesteld om zo nu en dan eens een kopbeurtje te doen als daarom gevraagd wordt. De uitkomsten van de belcampagne zijn verwerkt en het overweldigende resultaat is 62 nieuwe vrijwilligers! Naast een flink aantal aanmeldingen voor hulp bij eendaagse activiteiten, hebben zich ook leden gemeld voor meer structurele taken zoals de rol van secretaris of webmaster.
Als bestuur zijn we erg trots op het resultaat, maar nog meer op de manier waarop op de campagne is gereageerd. Het waren mooie belavonden, met leuke gesprekken en ook kritische aanbevelingen, nuttige adviezen of hernieuwde denkwijzen. Het vervolgtraject is dat wij alle gegadigden voor de vrijwilligersvacatures persoonlijk zullen benaderen en in gesprek zullen gaan over de invulling van de vacature.
De leden die zich beschikbaar hebben gesteld voor het helpen bij (eenmalige) evenementen, inschrijvingen/jury of klussen aan het paviljoen of clubparcours, zullen zodra hun hulp gewenst is per email worden bericht met een concreet verzoek.
Doordat de gesprekken tijdens de belavonden zo aangenaam waren en langer duurden dan gepland, hebben we nog niet alle leden gesproken. Daarom komt er begin september een derde belavond, waarover jullie later nog worden geïnformeerd. Mocht je echter tijdens de belavonden met smart hebben zitten wachten op een telefoontje of in de tussentijd je voorkeur voor vrijwilligerswerk door wil geven, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . Sportieve groet namens het bestuur, Nelly Voogt
 
Meer artikelen...
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL