Clubkleding

Met trots en enthousiasme presenteren het bestuur van Wielervereniging Het Stadion en de sponsor- en kledingcommissie het nieuwe clubtenue voor de jaren 2024, 2025 en 2026. We hebben vijf nieuwe sponsoren waar we een langdurige en actieve band mee willen opbouwen:

Matranda uit Utrecht
https://matranda.nl/

Car Import Service B.V. uit Utrecht

Rijwielhandel Jan van Zuijlen uit Vleuten
https://www.biketotaal.nl/fietsenwinkel/bike-totaal-van-zuijlen

E-bike tuning Utrecht uit Utrecht
https://boschebiketuning.nl/

Esso Cartesiusweg uit Utrecht
https://essoutrecht.nl/

Bioracer blijft onze kledingleverancier. De indeling van de webshop is verbeterd, en het aanbod is vereenvoudigd. Nieuw zijn een ritsbroek en endurokleding, voor als je ook casual op de MTB of BMX goed als renner van Het Stadion voor de dag wilt komen. Koerspetjes en een paar sokken zijn nu per stuk te bestellen. Alle kleding is nu te bestellen via de Bioracer Webshop.

Planning

* 13 november 2023: Webshop open
* 27 november 2023: Webshop is gesloten
* 20 januari 2024: Uitleveren kleding

We laten de kleding op één adres bezorgen. Je krijgt in januari een email over het ophalen van de kleding. We organiseren ook snel een fotomoment waar we elkaar kunnen ontmoeten en foto’s kunnen maken voor in ons clubhuis, de website en voor de sponsoren.

Kleding passen

Als je onzeker bent over welke maat kleding te bestellen, kom dan kleding passen op de onderstaande momenten in het Paviljoen bij de Nedereindse Berg:

* Woensdag 15 november: 17:00-19:00
* Zaterdag 18 november: 10:00-13:00
* Zondag 19 november: 10:00-12:30

Je hoeft alleen maar de maat van een shirt en broek te weten. Die maten gelden dan ook voor de rest van de kleding, zoals bijvoorbeeld een jack. Bestel je een snelpak, bestel dat dan in de maat van je broek. Zorg ervoor dat je de paskleding met respect behandelt, en bijvoorbeeld niet gaat passen na een koers.

Werkwijze kleding bestellen

1. Ga naar de Bioracer Webshop en registreer je daar. Als de voorgaande link niet werkt kan je deze link gebruiken: https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=g9o4xv6rPy
2. Als je bent aangemeld, kan je alle beschikbare kleding zien en bestellen. Je rekent direct af.

We houden in het vervolg drie keer per jaar een bestelronde voor kleding. De club houdt weinig tot geen kledingvoorraad meer aan; bestel dus vooral een reserveshirt als je wedstrijdrenner bent.

Als je nog vragen hebt, stuur dan alsjeblieft een email aan email.