Clubkleding

Met enige trots presenteert het bestuur van Wielervereniging Het Stadion het nieuwe clubtenue voor de jaren 2021, 2022 en 2023. Bijzonder dat we er in geslaagd zijn om in een door Corona beheerst jaar een viertal sponsors te vinden, te weten:

Reijersen Juweliers gevestigd in Oudewater

www.reijersenjuweliers.nl

Transportonderhoud gevestigd te Nieuwegein

www.transportonderhoud.nl

Fysio Verweij gevestigd te Utrecht
www.fysioverwey.nl

Select IT Professionals gevestigd te Vianen
www.selectit.nl

 

Onze kledingleverancier is en blijft Bioracer. De nieuwe kleding is vanaf heden te bestellen, daarvoor is een webshop in het leven geroepen. Makkelijk voor degenen die hun maat weten.
Let op! Er is ook een duurder model Epic genaamd. Mocht je van plan zijn daarvoor te kiezen, dan is het handig om wel eerst te passen omdat de maatvoering van dit model net iets anders is.

De bestelde kleding dient vooraf via de webshop te worden betaald. De prijs is echter een bruto prijs, een prijs zonder korting. De korting die wij krijgen is namelijk afhankelijk van het order bedrag. Ook is het zo dat de vereniging een bijdrage in de aanschafkosten zal leveren. Dat zal een percentage van het aankoopbedrag zijn, met een maximum van 35 euro per lid. De korting en het door de vereniging geschonken bedrag zal op de bankrekening van de besteller worden teruggestort.

Een rekenvoorbeeld waarbij we uitgaan van een basispakket:

Shirt 31,45

Windblock 45,38

Jack 64,13

Broek 49,61

Handschoenen 22,39

Sokken 5,75

Totaal 218,71

 

Stel we krijgen 15% korting van Bioracer en met de bijdrage van de vereniging, dan komt het kledingpakket op € 150,82. Je krijgt dan dus € 67,89 terug gestort. Krijgen we door de grote van de order bijv. 20 % korting, dan komt het kledingpakket op € 139,97 en krijg je € 78,74 terug gestort.

Bij het kledingpakket krijg je van de vereniging ook nog eens 2 bidons gratis.

Wanneer de kleding geleverd wordt is afhankelijk van de sluitingsdatum van de webshop. Na sluiting zal er ongeveer 8 weken levertijd zijn. We laten de kleding op 1 adres bezorgen waar het dan kan worden afgehaald. Hoe we dit gaan doen hoor je later.

Door de Corona maatregelen zijn veel dingen ongewis. We kunnen vooralsnog geen grote bijeenkomst gaan organiseren waarbij een ieder in zijn / haar nieuwe kleding op de foto kan.

Zo’n foto van, noem het maar een ploegvoorstelling, willen we graag aan onze sponsors overhandigen. We verwachten dan ook jullie medewerking als we een geschikt moment hebben gekozen om foto’s te maken. Wij zijn hard voor jullie bezig geweest en op dat moment kunnen jullie wat voor ons, maar belangrijker nog voor de sponsors, terug doen. Dus zorg dat je dan aanwezig bent.

 

Werkwijze kleding bestellen

Stuur een mail naar kleding@wvhetstadion.nl