jeugdwielrennen

Jeugdwielrennen

Wegtrainingen Jeugd tot en met 14 jaar

Jeugdwielrennen is één van de specialiteiten van Het Stadion. Dus je bent hier echt op de juiste plaats. Heb je nog geen racefiets? Je kunt er een lenen.

Kas NK1Dat de jeugdafdeling zo bloeit komt door de goede trainers en het veilige, mooie parkoers. Omdat die trainers gediplomeerd en ervaren zijn, is het voor jongens en meisjes extra leuk om mee te doen. De rennertjes krijgen groepstrainingen die passen bij hun leeftijd en niveau. In de zomer wordt er tweemaal per week getraind, in de winter eenmaal. Het Stadion organiseert ook regelmatig jeugdwedstrijden op het thuisparkoers.  Natuurlijk gaan we ook naar jeugdwedstrijden in de omgeving.

Trainers: Miguel Verhagen, Jan Haaksman, Richard de Kruif, Siebrand Mazeland, Andreas Otten, en Thijs Spaargaren.
Contact: email

ZOMER. De trainingen voor de jeugd zijn – van april tot en met september – elke dinsdag– en donderdagavond van 17.45 – 18.45 uur op het wegparkoers op de Nedereindse Berg.

WINTER. In de herfst- en wintermaanden kunnen jongens en meisjes tot en met nieuwelingen die de beschikking hebben over een cyclocrossfiets of mountainbike meedoen aan wintertrainingen. Zo leg je de basis voor het nieuwe wegseizoen. Wie in de winter wil meetrainen kan zich melden bij Miguel Verhagen, email.

Proefles en lid worden

Je kunt lid worden vanaf je zevende jaar. Uiteraard is het mogelijk om eerst een paar keer mee te doen voordat je definitief besluit om lid te worden. Kijk op de pagina Lid worden van WV Het Stadion voor meer informatie over het lidmaatschap van WV Het Stadion en het digitale aanmeldformulier.

Als je een keer mee wilt trainen stuur een mail naar jeugdhetstadion@gmail.com. De trainers weten dan dat je komt en kunnen een leenfiets regelen.

Nog andere vragen? Stuur dan een email naar email.

Leenfietsen

De vereniging heeft een beperkt aantal fietsen voor seizoensverhuur

WV Het Stadion seizoensafsluiting 2023 jeugd

WV Het Stadion seizoensafsluiting 2023 jeugd

Regionale wedstrijden

Van maart tot en met september wordt in de regio een serie trainingswedstrijden georganiseerd onder de naam In Memoriam Hans van den Hengel Competitie. Deze wedstrijden zijn laagdrempelig en kunnen met een KNWU-Startlicentie bezocht worden. De wedstrijden worden gehouden op zaterdag of zondag van maart tot en met september.

Gaan de Hans van den Hengel Competitie-wedstrijden goed, dan kan in overleg met de trainer een KNWU Wedstrijdlicentie aangevraagd worden. Dan kunnen ook nationale wedstrijden gereden worden. Vragen over een licentie kun je stellen aan de trainers. Informatie over licenties lees je bij KNWU District Midden.

Informatie over maximale verzetten en nog veel meer lees je bij JvR de Batauwers > Verzettentabel.

 

 

Word lid van WV Het Stadion

 

Algemene Ledenvergadering 21 maart

3 maart 2023, door Ellen Verhagen - van den Hurk

Beste leden, Het bestuur van WV het Stadion nodigt alle leden van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering op dinsdagavond 21 maart…..
Lees verderlees meer

Laatste jeugd wieler nieuws:

het stadion nieuws

Zaterdag 25 juni Vuelta dag (praktische info)

15 juni 2022, door Ellen Verhagen - van den Hurk

het stadion nieuws

Algemene ledenvergadering 2022 + kleding bestellen

4 april 2022, door Ellen Verhagen - van den Hurk

het stadion nieuws

Update maatregelen COVID-19

25 januari 2022, door Ellen Verhagen - van den Hurk

het stadion nieuws

Update maatregelen COVID-19 + wedstrijden Nedereindse Berg

14 januari 2022, door Ellen Verhagen - van den Hurk

jeugd wielrennen Kalender

Laden… Laden…

Foto's en video's jeugd wielrennen

Met dank aan onze sponsoren