jeugdwielrennen

Jeugdwielrennen

Wegtrainingen Jeugd tot 14 jaar

Jeugdwielrennen is één van de specialiteiten van Het Stadion. Dus je bent hier echt op de juiste plaats. Heb je nog geen racefiets? Je kunt er een lenen.

Kas NK1Dat de jeugdafdeling zo bloeit komt door de goede trainers en het veilige, mooie parkoers. Omdat die trainers gediplomeerd en ervaren zijn, is het voor jongens en meisjes extra leuk om mee te doen. De rennertjes krijgen groepstrainingen die passen bij hun leeftijd en niveau. In de zomer wordt er tweemaal per week getraind, in de winter eenmaal. Het Stadion organiseert ook regelmatig jeugdwedstrijden op het thuisparkoers.  Natuurlijk gaan we ook naar jeugdwedstrijden in de omgeving.

Trainers: Miguel Verhagen en  Jan Haaksman.
Contact: email

ZOMER. De trainingen voor de jeugd zijn – van april tot en met september – elke dinsdag– en donderdagavond van 17.45 – 18.45 uur op het wegparkoers op de Nedereindse Berg.

WINTER. In de herfst- en wintermaanden kunnen jongens en meisjes tot 12 jaar meedoen aan wintertrainingen. Zo leg je de basis voor het nieuwe wegseizoen. Wie in de winter wil meetrainen kan zich melden bij Miguel Verhagen, email.

Leenfietsen

De vereniging heeft een beperkt aantal fietsen voor seizoensverhuur. Uiteraard is het mogelijk om eerst een paar keer mee te doen voordat je definitief besluit om lid te worden. Je kunt lid worden vanaf je achtste jaar. Informatie over het lidmaatschap van Het Stadion en het digitale aanmeldformulier lees je hier. Als Jeugdlid van Het Stadion ben je vanzelf KNWU-Basislid.

Als je een keer wilt meedoen, stuur een mail naar jeugdhetstadion@gmail.com. De trainers weten dan dat je komt en kunnen een leenfiets regelen.

Nog andere vragen? Gewoon mailen naar jeugdhetstadion@gmail.com.

IMG_1358[1]Regionale wedstrijden

Van maart tot en met september wordt in de regio een serie trainingswedstrijden georganiseerd: de Hans van den Hengel Competitie. Deze wedstrijden zijn laagdrempelig en kunnen met een KNWU-Basislidmaatschap bezocht worden. Verder is een tijdregistratiechip nodig. De wedstrijden zijn op zaterdag of zondag in maart en september; in de zomer op een doordeweekse dag.
Gaan de Hans van den Hengel Competitie wedstrijden goed, dan kan in overleg met de trainer een KNWU-wedstrijdlicentie aangevraagd worden. Dan kunnen ook nationale wedstrijden gereden worden. Vragen over een licentie kun je stellen via email.

Informatie over licenties lees je bij KNWU District Midden.

Informatie over wedstrijdduur, maximale verzetten en nog veel meer lees je bij Wielerland.

 

 

Word lid van WV Het Stadion

 

Algemene Ledenvergadering 21 maart

3 maart 2023, door Ellen Verhagen - van den Hurk

Beste leden, Het bestuur van WV het Stadion nodigt alle leden van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering op dinsdagavond 21 maart…..
Lees verderlees meer

Laatste jeugd wieler nieuws:

het stadion nieuws

Zaterdag 25 juni Vuelta dag (praktische info)

15 juni 2022, door Ellen Verhagen - van den Hurk

het stadion nieuws

Algemene ledenvergadering 2022 + kleding bestellen

4 april 2022, door Ellen Verhagen - van den Hurk

het stadion nieuws

Update maatregelen COVID-19

25 januari 2022, door Ellen Verhagen - van den Hurk

het stadion nieuws

Update maatregelen COVID-19 + wedstrijden Nedereindse Berg

14 januari 2022, door Ellen Verhagen - van den Hurk

jeugd wielrennen Kalender

Laden… Laden…

Foto's en video's jeugd wielrennen

Met dank aan onze sponsoren