2e rit veldritcompetitie WV Het Stadion

22 oktober 2019, door veldrijden

ZIE HIER DE STANDEN VAN DE VELDRIT COMPETITIE

Zullen we het maar niet over het weer hebben dat het niet erg lekker de laatste dagen was weten we nu dan ook wel weer . Ondanks dat dan toch weer 54 deelnemers verdeeld over 3 categorieën aan het vertrek .

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, lucht, gras, buiten en natuur

Dat de A .klasse er zin het bleek wel ,want voor dat de jury er was waren ze al vertrokken ,gelukkig hadden ze het in de gaten en draaide men netjes om en stelde zich weer netjes op .

Bij het inschrijven hoor je al de nodige verhalen ,dat zijn verhalen uit het grote smoezen boek ,geen tijd gehad om te trainen ,beetje griep onder de leden ,slecht geslapen en een feestje gehad met veel ……….???

We horen het graag aan dat houd de boel levendig ,als men dan is gestart zie je toch weer hele andere dingen ,die dan voor een verrassing zorgt gezien de uitslagen of niet soms.

Als de A, klasse dan echt is gestart kijken we uit naar de ronde tijd en wie heeft het rondje goed verkend en dan als eerste door komt en het is Josh Speer maar al snel komen de anderen op gang en is het Bart Lemmen die de leiding overneemt en niet meer afstaat ,hij bouwt elke ronde een kleine voorsprong op Martijn Straatsma  doet echt zijn best maar komt niet veel dichter bij ,Josh zakt wat naar achteren en blijft zo Robert voor die een goede wedstrijd reed ,achter hem zijn club maatje Ewout  op plek 5 en zo Jacco de Bruin weer voor bleef ook Jacco ging hard in de modder ,Mathijs deed er alles aan om Remy voor te blijven die achter zich Mattis en Martin nader zag komen ,Jacco Sch ,Merijn ,Ernst ,Frans en Wiel kwamen in deze volgorde binnen , de ronde tijd  was  gemiddeld  6,30 min  3 man stopte voortijdig de strijd  met een hele vieze fiets

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, fietsende mensen, fiets, gras, buiten, natuur en tekst

.

UITSLAG ; A.klasse  1e Bart Lemmen  Domrenner ,2e Martijn Straatsma Domrenner ,3e Josh Speer Stadion ,4e Robert Warmer Domrenner ,5e Ewout van der Kleij Domrenner ,6e  Jacco de Bruin Stadion ,7e Mathijs Kuipers Stadion ,8e Remy Meeuwsen Stadion ,9e Mattis Dielissen  CS030 ,10e Martin van de Berg Stadion ,11e Jacco Schuurman Stadion ,12e Marijn Teernstra  Stadion ,13e Ernst Eeldert  Stadion ,14e Frans Hoveijn  de Kanibaal , 15e Wiel Wijnen ……. DNF  Roel de Vries ,Mart Reiling ,Peter Jansen .

Ook nu weer de grootste groep starters in de B.klasse  2 Dames en 23 Heren  vertrekken voor een wedstrijd van +-50 min in dit geval wordt dat 7 ronden ,Het is Rein Falke die er van af de start van door gaat en de leiding neemt en niet meer afstaat ,Thomas was er ook weer en die deed er alles aan om naar voren te komen dat koste veel moeite maar hij bleef hangen op een 10 tal meters ,maar wel 2e aan de meet .

Matthijn  en Twan bleven dicht bij elkaar en joegen elkaar op wat hen een 3e en 4e plaats opleverde ,Nigel bleef maar net Rowan en Robert voor ,en Jeroen kon Jos en Thom achter zich houden ,Bas deed het goed  op de 11e plaats en Jos v W deed weer volop mee en bleef Wim v L nog net voor ,achter hen een groepje wat regelmatig wat verschoof en toch wel uitkeek naar het bord je van laatste ronde B klasse .

De eerste dame reed keurig mee en kwam op de 17e plaats binnen en dat dan tussen de mannen ,Ivana streed voor wat ze kon en was blij met plekje 23 .deze morgen .

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, fietsende mensen, fiets, buiten en natuur

UITSLAG; B klasse   1e Rein  Falke  MTB Noord West , 2e Thomas  Paris …….. 3e Twan Klijn   CS030 ,4e Mathijn Twist  CS 030 ,5e  Nigel van de Burg  ……..6e Rowaan van Maasacker………..7e Jeroen Wellner CS030 ,9e Jos van den Heuvel , 10e Thom Stuij  Jan v Arckel  ,11e Bas  Zeegers   CS 030 ,12e Jos van Wezel  Stadion ,13e Wim van de Leest Jan v Arckel ,14e Paul van Dommelen ……..,15e Ronald van Domselaar Stadion,16e Sander Westerhout CS030 ,17e Anouk van Leest DTS, 18e Jurjen Boog Hellas ,19e  Andre van der Poel  Volharding ,20e Rob  Weerts ….., 21 Chris MC Kenney SRAM ,22e Tom van Lint Stadion ,23e Ivana Loulenapessy Stadion ,24e Joey van Lint Stadion . DNF Kanne Smit .

De C .klasse  vertrekt nu met elf renners Jong en Oud  door elkaar waaronder wat jeugd renners die gewoon mee willen doen ook al is het zwaar en een lastig rondje ,nou ze tellen gewoon mee .

Na de eerste dorkomst zien we al een groot verschil tussen de eerste renners het is Seppo die met voorsprong al doorkomt en die verder uitbouwt en ook de leiding niet meer afstaat ,Johan komt wel naar voren en bijt zich vast op plaatsje 2,en Meinte schud nog wat Jeugd van zich af om ook nu als nummer 3 over de streep te komen ,Roan en Stein bleven knap in de buurt als jeugd renners ,Susan kon Pleun wel voor blijven die had nog vakantie benen ,Luuk deed voor het eerst mee en was blij dat het er op zat ,Rogier  met Arie sloten de rij en Chiara had genoeg modder aan de fiets om er dan mee op te houden ,er werden 5 ronden afgelegd .

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, gras, lucht, buiten en natuur

UITSLAGEN; C klasse  1e Seppo Spaapen   DTS Zaandam ,2e Johan Janssen Stadion ,3e Meinte Veenstra  Eemland ,4e Roan Danckaart Stadion Jeugd ,5e Steijn Fles  Stadion Jeugd ,6e Susan van Domselaar Stadion <7e Pleun Willemstein Stadion ,8e Luuk van Bemmel Stadion Jeugd ,9e Rogier Wiercx Stadion ,10e Arie den Brave Woerden , 11e Chiara Danckaarts Stadion Jeugd . DNF Daan Westeneng (benauwdheid)

De jongere Jeugd reed om 12.30 uur ook nog wat rondjes en hadden er schik in ,het was dan wel modderig maar de zon scheen en dat scheelt dan toch ook weer ,Sil had zelfs zijn zus mee genomen ging Goed .

de 3e Rit van deze Competitie wordt verreden op 26 Okt  om 11.00  uur is de start inschrijven kan van af 10.00 uur  .

En je mag mee doen ook met je MTB ,iedereen is weer welkom