Alweer de zesde veldrit

24 november 2014, door Rogier Wiercx

[door Jan Haaksman] Zaterdagmorgen 22 november. De zon schijnt, koud windje maar prima weer voor het veldrijden. Onze parcoursbouwer Johan had er een stukje bij gedaan en de omloop iets veranderd. Maar de snelsten reden ook nu een rondje binnen de 6 minuten en hielden dat 9 ronden lang vol. Dat kost veel kracht. Conditie moet je daar ook voor hebben.

Het was in de A-klasse  Jeroen (foto) die er zin in had. Bij de eerste doorkomst zat er een aantal renners nog dicht bij elkaar, Jeroen op kop, dan Jesse en Remy met Jan daar weer kort achter. Remy en Jesse gaan voor plaats 2 en 3, Jan doet echt zijn best en blijft op plaats 4 doorkomen. Angelo was nu in de A-klasse gestart en kon goed mee. Hij streed om de 5e plaats en hield stand tot het einde. De drie clubgenoten knokten om de plaatsen 6, 7  en 8.

Als de B-klasse vertrekt is het Jos van Wezel die de eerste 3 ronden op kop doorkomt. Dan komt ook Miquel op stoom en komt steeds dichterbij en neemt de leiding over en staat die niet meer af. Jos van Wezel moet knokken om schoonzoon Roland achter zich te houden die elke ronde wat dichterbij komt. Hans en Chris wisselen van plaats na enkele ronden, dan komt Jos Pennartz opzetten die Michel lang voor zich uit zag rijden. Gert Jan bleef  Johan voor  en Joric sloot de rij op een wel hele speciale crossfiets, met 29-er wielen er in. Let maar op hij komt er aan.

In de C-klasse is het Marcel die vanaf de start de leiding neemt en zijn voorsprong elke ronde groter ziet worden. Rogier schuift op en houdt ook die plek vast.  Susan hield de mannen enkele ronden vlak voor zich in het zicht. Piet reed zijn ronden op plaats 4, met Marjon daar weer achter tot de finish. En zo kon ook deze uitslag opgemaakt worden.

UITSLAGEN

A-klasse  1e   Jeroen  Kooij    Bar End

2e  Remy  Meeuwsen

3e  Jesse  Haaksman    Stadion

4e  Jan de Heer         Cyclo Team

5e  Angelo  Verhagen

6e  Dave  Helmink    Jan v Arkcel

7e  Tim van Hoogdalem  Jan v Arkcel

8e  Peter   Rikkers    Jan v  Arkcel

9e  Johan Janszen   Stadion

10e  Joric van der Kolk   Hellas

 

B-klasse  1e  Miquel  Verhagen

2e  Jos v Wezel          Stadion

3e  Roland van Domselaar

4e  Chris Mc Kenney    UCI

5e  Hans  Mulder    Stadion

6e  Jos  Pennartz     Stadion

7e  Michel  Lodder

8e Gert Jan de Greef.

 

C-klasse   1e  Marcel  Verhagen

2e  Rogier   Wiercx     Het  Stadion

3e  Susan van  Domselaar  Velo Vrienden

4e  Piet  Hoevers     Volharding 5e  Marion  Gerssen    Batauwers

 

Zaterdag 29  November 7e rit Veld Competitie Nedereindseberg. Inschrijven vanaf 10.00 uur. Start  11.00 uur en eenieder is welkom, ook met ATB-MTB fietsen.

En op 6 december Sinterklaas Cross met lekkernijen van Sint en zijn Modderpieten!!!!