Black Saturday op de Nedereindse Berg

29 november 2023, door Marten Schuurman

Hoeveel pech kan je hebben op een dag ,ik begin al slecht het slot van de auto wil niet zoals ik wil ,andere oplossing gevonden ,doos vol onderdelen mee genomen voor ……….komt die op de fiets dus gewoon weer mee naar huis ,open ons paviljoen en zie overal nog licht branden ,loop naar beneden om spullen klaar te zetten doet daar het licht niet op de tast vindt ik de buiten deur en heb dan schaars licht van buiten ,naar de container die zit nu wel op slot een nieuw stevig slot ,de containers waren open gebroken en het een en ander is mee genomen ,waar is de nieuwe sleutel via een app kom ik er achter ,ik kan er bij en doe mijn ding ,ik zie Chris al bezig met controleren van het rondje hoor hem alleen maar zeggen :alleen maar MUD,MUD nou dan weet ik weer genoeg .

Binnen ook de dingen klaar zetten Maureen komt binnen en de inschrijving/aanmelden kan beginnen ook Anneke is mooi op tijd en gaat gelijk koffie en thee maken achter de bar ,het ziet er weer niet best uit met de Weers voor spelling en dan toch komen er veel renners zich melden wat te denken van 63 deelnemers met de grootste groep in de B.klasse mannen die er tijden niet waren staan er nu wel om hier dan mee te doen ,maar we misten ook wel trouwe klanten om wat voor reden dan ook .Tijd om naar de START te gaan .!!!

A-klasse
11.00 uur de A.klasse vertrekt met Coen voorop ,de eerste doorkomst Dennis aan de leiding de anderen kort aan het wiel tweede doorkomst Richard op kop en Dennis nog in de buurt dan volgt Martin en dat blijft wel even zo Quarian bijt zich vast en kan zijn plekje behouden Koen zakt weg en zo schuiven Remy ,Carlo ,Tom en Hidde verder naar voren ,Jacco houd stand op een kleine achterstand maar blijft Mathijs en Frank voor dan meld Koen en Nout zich af met materiaal problemen .de anderen gaan na 8 ronden finishen =bijna een UUR.

UITSLAG A.Kl 1e Richard Sleumer . 2e Dennis van Eijk .3e Martin van de Berg .4e Quarian Eijgelsteijn . 5e Remy Meussen .6e Carlo Vermeulen . 7e Tom Snijders .8e Hidde Smits .9e Jacco Schuurman . 10e Mathijs Twisk .11e Frank Nieuwendijk .(reed met een B.nummer) DNF ..helaas .Koen Timmermans . DNF Nout Strik .

B-klasse
11.01 uur de B.klasse vertrekt met 47 deelnemers dat wordt wel dringen bij de eerste doorkomsten groepjes komen langs en hoe snel moet je dan schrijven .Dan even paniek er zijn er een paar gevallen en blijven liggen ,EHBO Hans en anderen moeten gaan helpen ,het is Chris die met hulp van Gijs en Maureen naar beneden komen en op aanraden van Hans naar het ziekenhuis moeten voor verder onder zoek (,weet nu waarschijnlijk hersenschudding ) Gijs die er direct bij was houd het voor gezien arme Gijs ze moeten je wel hebben slaan ze je over in de uitslagen en nu kom je niet een keer over de streep .De strijd gaat door het is Timo die enkele ronden op kop doorkomt met Alexander nog in zijn buurt die na 4 ronden de leiding overneemt en niet meer afstaat het lukt Hugo precies op tijd weer naar voren te komen en zo wel als 2e te eindigen ,ook nu word er nog meer gevallen het slachtoffer is Robbert die met een pijnlijke schouder niet meer verder kan ook hij wordt geholpen en door verwezen naar het ziekenhuis (waarschijnlijk sleutelbeen breuk) even overleg moeten we stoppen is het te gevaarlijk geworden door de omstandigheden ,remmen weigeren ,wielen willen niet meer draaien ,versnellingen doen niets meer ,maar ook het schrijven van de nummers is vervelend nummer gemist niet leesbaar ,gezichten niet herkenbaar .De strijd gaat door niet alleen voorin waar geknokt wordt voor het beste resultaat en de punten ,ook wat verder naar achter gaan ze door en schuiven wat plekjes op en het aantal uitvallers is ook niet leuk meer ,zo is de groep wel een stuk kleiner geworden .7 ronden en dan FINISH .

Voor ik de uitslag op schrijf een BEDANKJE voor de fijne hulp en aandacht van Chris en Robbert en nog andere slachtoffers van de valpartijen .door hen gevraagd dit te melden ,daar sluiten wij ons graag bij aan .

UITSLAG B.kl 1e Alexander v d Hurk .2e Hugo ten Hove . 3e David van Dijk .4e Hendrik v d Water 5e Timo Klok . 6e Chace Wreyford . 7e Peter Jansen .8e Tom van Leeuwen .9e Ron Bol . 10e Cas Coppens . 11e Jurjen Boog . 12e Jan Sanders .13e Manon Milner . 14e Roland van Domselaar . 15e Mart Menger . 16e Teun Ketelaars . 17e Ralf Gepke . 18e John van de Hoef .19e Ties Lindner .20e Rob van Dijk . 21e Daan van Arcken . 22e Arjan Pas . 23e Syb Mazeland . 24e Pleun Verheijen .25e Alexander v d Gaag .26e Hans Vaneker . 27e Tasco Zoeteweij . 28e Dirk Rietberg .29e Tom van Dijk .30e Seppe Lindner .31e Thomas Nekkers .dan nog een rij met DNF voor hun naam . Chris Mc Kenney .Robbert Crommentuyn . gevallen .Sander van Casteren . GIJS VAN WIECHEN .geholpen bij valpartij .Gijs Pauwels .gebroken ketting .Gertjan de Greef .batterij leeg . Tom van Lint .geen remmen meer . Joey van lint . geen….. Marijn Teernstra . ….? Jeroen Bargeman .gestopt .Marius Kranendonk .. en wie mis ik nog ??? Reageer gerust als iets niet juist is .dan passen we het aan. Op de uitslag van verleden week zijn aanpassingen gedaan in de standen . We houden het in de gaten iedereen krijgt wat hem toe komt .

C-klasse
11.02 uur de C .kl gaat direct achter de B. aan jammer maar er zijn drie Dames die trouw hun rondjes rijden en al gauw tussen de andere renners rijden het is Ann die goede benen heeft en er snel vandoor gaat Susan moet nu volgen en Tiara sluit de rij .

1e Ann Schoot Uiterkamp .2e Susan van Domselaar . 3e Tiara Kobalt .

Nu nog het nodige schoonmaak werk ,rugnummers afspoelen ,modder van de stoelen en tafels ,de was gelegenheid en nog meer ,het zijn een paar mannen van DIRTBAG die dit deze twee weken hebben gedaan,,,heel fijn .!!! nu een vraag wie wil het de volgende keer doen met een paar man is dit een welkome hulp .en dat is nodig .Het moeten niet steeds dezelfde zijn die het vele werk doen.

De nieuwe tussenstand kunnen jullie uiteraard ook weer hier downloaden.

Welkom is iedereen op Zaterdag 2 December voor de 7e rit van onze competitie .

Inschrijven en aanmelden vanaf 10.00 uur en de Start is om 11.00 uur