BMX baan Ruigenhoek en najaarstrainingen

3 september 2018, door Bas Kwaaitaal

BMX baan Ruigenhoek gesloten
De BMX baan in Ruigenhoek is door de terreineigenaar Recreatieschap Midden Nederland deze week voor onbepaalde tijd gesloten. De reden hiervoor is dat de baan in dusdanige slechte staat is dat het té gevaarlijk is om erop te rijden. Vóór de zomer waren we al voor de laatste voorjaarstrainingen uitgeweken naar andere locaties als het Bikepark Utrecht en de BMX baan in Baarn. Leuke trainingen en goede alternatieven voor de trainingen op de locatie Ruigenhoek.Gelukkig zijn er plannen om de baan in Ruigenhoek, in samenspraak met het Stadion, een flinke upgrade te geven! Meer nieuws hierover volgt.

BMX trainingen najaar 2018
Wél hebben we weer een leuke BMX trainingen in petto voor jullie! Op dit moment niet als reguliere trainingsserie, maar de komende tijd als losse BMX-trainingen op verschillende locaties. De eerste vindt weer plaats in Bikepark Utrecht en wel op Maandag 10 september om 19:30. Hierna proberen we weer elke week een training te geven op een nader te bepalen datum, tijd en locatie zoals Baarn en Bussum. Zoals het er nu uit ziet zit het er dit jaar niet meer in om op de baan in Ruigenhoek te gaan trainen.Ook voor deze trainingserie geldt dat men in het bezit dient te zijn van eigen fiets en uitrusting.
Zie https://www.wvhetstadion.nl/bmx/alles-bmx-uitrusting/ voor meer informatie. Wanneer de baan in Ruigenhoek vernieuwd is zullen er naar verwachting weer kennismakingstrainingen worden georganiseerd waar een BMX fiets en helm gehuurd kan worden.

Dus, wanneer:
Maandag 10 september van 19:30 tot 20:30, 1e najaarstraining Bikepark Utrecht, locatie: https://goo.gl/maps/Aw4ZUqoprvy, Verzamelen bij het hek/ingang bikepark bij de rotonde. Kosten: 1 strip, € 5,- (zie hieronder). Je hoeft je vooraf niet aan te melden dus je kan gewoon naar het Bikepark komen.

Komende trainingen:
Per week zal er een nieuwe training op een nader te bepalen tijd en locatie worden gepland. Dit onder voorbehoud! We zijn tenslotte afhankelijk van de beschikbaarheid van banen waar we te gast zijn.

Kosten deelname trainingen:
Niet leden kunnen voor een aantal trainingen (5 of 10 x) een strippenkaart kopen. Bij een kaart van 5 keer betaal je € 25,00 (5 euro per keer). Bij een kaart van 10 keer betaal je € 35 (3,50 per keer). De strippenkaart kan tegen betaling met contant geld bij de trainers worden gekocht. Leden van het Stadion betalen geen bijdrage aan de trainingen, dit is in het lidmaatschap verwerkt. Voor zowel leden als niet leden kan er per locatie een toeslag worden verrekend i.v.m. baanhuur. Dit zal vooraf worden vermeld.

We hopen je te zien op maandag 10 september!