De cross komt eraan!

25 augustus 2019, door Marten Schuurman

De afgelopen weken hoorde je het de mensen af en toe al fluisteren. De één begint er al eerder mee dan de ander, maar nu kunnen wij het toch echt hardop zeggen: De cross komt eraan!

Ook dit jaar organiseert WV Het Stadion weer het veldrijden op en rond de Nedereindse Berg, met als motto: IEDEREEN IS WELKOM!

Wij beginnen met de woensdagavondtrainingen vanaf september tot en met december. Vanaf oktober starten de wedstrijden op de zaterdagochtend met als eerste klapper het Kampioenschap van Utrecht. Daarna gaan wij door zoals altijd met de wekelijkse veldritcompetitie over 11 wedstrijden. Het seizoen ronden wij af met de Open Clubkampioenschappen van WV het Stadion.

Het veldrijden kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Het parcours wordt in september opgebouwd en iedere week wordt het parcours uitgezet en opgeruimd. Met veel handen is dat zo gedaan. Een enkele keer of een aantal keren wanneer jij kan is al een zeer welkome bijdrage! Wij maken gebruik van een ‘google docs’ met een planning waar jij je naam kan noteren op het moment dat jij beschikbaar bent. Help je mee? Mail naar koentimmermans@live.nl

Woensdagavond veldrittraining

Zaterdag veldritcompetitie

  • Iedereen is van harte welkom!
  • Stadionleden gratis
  • Er wordt gestart in A, B en C categorie.
  • Materiaal: Veldritfiets of MTB
Tot in het veld!