De laatste veldrit van het seizoen: De Koppelcross!

18 januari 2024, door veldrijden

Nog een keer zouden we samen komen  en met een koppel  cross het seizoen afsluiten ,en nog wat meer , nou dat hebben we gedaan !Eerst maar eens informeren bij Max  hoe de stand van zaken is ,de inschrijving ging via hem ,Vrijdag avond komt hij even bij Opa aan en nemen we het hele plan nog een keer door .Vrijdag middag heeft hij een rondje uit gezet niet te groot en geprobeerd om de ergste sporen te omzeilen en zo  ook een wissel plaats te creëren  ,goed gelukt . De lijst met inschrijvers krijg ik ook en zijn we tevreden met het aantal koppels 15 stuks en Zaterdag morgen komen er nog 3 bij  volle bak denk ik dan maar .

Kijk ik de lijst na zie ik dat zich koppels hebben gevormd tussen  Broers , Echtpaar ,Vader en Dochter ,Vader en Zoon ,Vriend en Vriendin en gewoon ook fiets maten die samen de strijd aan gaan ,mooi om te zien is dat men even uit Apeldoorn komt en anderen uit de hele omgeving (.gezien aan de namen van hun club) Neem aan dat allen deze gedachte hadden ,,MEE DOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN ,, en zo werd het een kort maar gezellig samen zijn  de uitslag werd daarna snel opgemaakt en de drie snelste beloond met een aandenken . Ook nu is er gevallen en materiaal gesloopt ,er werd kou geleden omdat men moest wachten om te wisselen  allemaal weer gelukt ,heb geen klachten gehoord  en allemaal tevreden klanten  . en daar doen we het voor .!

DE UITSLAG:

1e  Lars van de Berg – Max Haaksman . 2e Michiel Maas  -Mark van de Wiel .3e Manon Milner- Chace Wreijford . 4e Rinse Tjeerdsma – Daan Geels .5e John van de Hoef  – Nick Vermeulen .6e Maarten de Ruiter – Dirk Rietberg .7e Ewout van de Kleij  . 8e Tasso Zoeteweij – Pleun Verheijen .9e Robert Crommentuyn – Leijn  Spierenburg . 10e Jurrien Boog – Rolf Gepke .   ,11e Jan Sanders- Heleen Gierveld . 12e Frank Nieuwendijk -Johan Nieuwendijk .13e Marc Verhagen – David van Dijk  14e Mirte van Os – Sander van Gastel . 15e Seppe Lindner – Ties Lindner . 16e Nero den Hartog -Sander  den Hartog .17e Susan van Domselaar – Roland van Domselaar . 18e Mette den Hartog – Jasper den Hartog  .(met pech ) .

De uitslag wordt binnen bekend gemaakt  de eerste drie koppels kregen een Gouden ,Zilveren en Bronze Medailles om gehangen met een luid applaus stonden 6 man op het podium  en door de aanwezige een BEDANKJE  voor de organisatie  dat is dan ook voor alle vrijwilligers die dit en alle andere wedstrijden weer mogelijk hebben gemaakt .

De roep om hulp voor het opruimen van het parcours is door velen beantwoord en niet eerder hebben  zo veel handen het werk gedaan ,ik heb niet de tijd opgenomen maar denk wel in een nieuw record  is deze klus geklaard  en is de boel opgeruimd .

Een auto vol met plastic zakken vol met rood wit lint gaat mee naar Zeist ,en Maandag breng ik het naar de gemeentelijke afval station ,voorheen kiepte ik de zakken  in de speciale containers ,maar nu zijn het ondergrondse met een heel, heel klein gat ,lukt niet meer .

En dan is iedereen weer weg ,had jullie allemaal wel een hand willen schudden en zeggen hopelijk tot een volgend seizoen ,sommigen waren misschien blij dat het nu klaar was anderen zeiden we kijken nu al uit naar een komend seizoen  en een weerzien .

Geloof mij maar de tijd gaat snel en voor je het weet is het weer zo ver ,mocht je bang zijn dat we jullie vergeten houd onze site in de gaten daar lees je in September wel wat onze plannen zijn  en krijg je de uitnodiging om weer in actie te komen  .We gaan het zien .

Nogmaals heel veel Dank aan alle vrijwilligers die dit seizoen wel tot een groot succes hebben gemaakt .

Namens de Veld rijders groep .

Jan Haaksman .

 


 

Hier onder nog een aantal mooie foto’s van Amanda Crow