Eerste trainingswedstrijd!

26 mei 2015, door vrouwen

Afgelopen vrijdagavond 8 mei vond de eerste trainingswedstrijd speciaal voor vrouwen plaats. Er stonden 12 dames aan de start. De rensters van het vrouwenwielrennen waren goed vertegenwoordigd, ook van buiten Utrecht, dat was leuk. Sommige van de vrouwen hadden een opdracht meegekregen van Cora Westland, zoals wachten, wachten, wachten en op het juiste moment aangaan, dat lukte later ook. Er werd 1 uur en 3 ronden gereden en de licentiehoudsters reden nog twee ronden extra. Er waren ook twee premiesprints. Er werd continue geprobeerd om weg te rijden, met name door Marion Gerssen en verschillende andere rijdsters. Echter Marion was te sterk voor de andere meiden en ging er in haar eentje vandoor. Het lukte haar dan ook om een rondje te dubbelen (haar specialiteit is dan ook tijdrijden :) ). Na de tweede premiesprint, reden er vijf rensters weg, waaronder ikzelf. Helaas moest ik al snel afhaken, te weinig inhoud, maar de andere vier werkten goed samen en bleven de rest van de groep voor. Linda Schimandl was de sterkste van dit groepje van vier en eindigde als eerste van de niet-licentiehoudsters. Daarachter kwamen nog vijf dames, waarvan Gathy de Graaf de sterkste was.

De einduitslag was:

Niet-licentiehoudsters: 1. Linda Schimandl, 2. Veronique Rap, 3. Thea Vergeer, 4. Gathy de Graaf, 5. Paulin de Haes, 6. Annemarie Vedder, 7. Fiona Oost, 8. Liesbeth Mollema, 9. Marjan Poel, 10. Kim Pfeiffer.

Licentiehoudsters: 1. Marion Gerssen, 2. Ingrid Marges

1e premiesprint: 1. Marion Gerssen, 2. Thea Vergeer, 3. Gathy de Graaf

2e premiesprint: 1. Marion Gerssen, 2. Liesbeth Mollema, 3. Thea Vergeer

De volgende trainingswedstrijd is vrijdagavond 29 mei. We hopen jullie dan allemaal weer te zien en hopelijk nog meer meiden!

Zie hier de link naar foto’s: https://plus.google.com/u/0/photos/111516280554180106072/albums/6146608463690101713