Jumbo-Visma Academy Zwift Races

24 mei 2020, door jeugd

Momenteel is het niet mogelijk om buiten tegen elkaar te koersen, dus grijp je kans om virtueel te racen. Jumbo-Visma organiseerd daarom voor de jeugd de Zwift Acadamy Races. De diverse races vinden na elkaar plaats en worden verreden in het online trainingsprogramma Zwift. De wedstrijdindeling wordt gemaakt op basis van de leeftijd van de inschrijvers.

Na een succesvolle eerste editie organiseert Team Jumbo-Visma Academy op zaterdag 6 juni en zaterdag 4 juli wederom Academy Zwift Races voor de jeugd. Wielerliefhebbers kunnen zich tot en met dinsdag 26 mei gratis inschrijven voor de race op zaterdag 6 juni.

Op deze pagina vind je meer informatie en het inschrijfformulier.

De winnaars van de races op zaterdag 6 juni ontvangen een Team Jumbo-Visma bidon, gesigneerd door Tom Dumoulin. Ook de deelnemer die tijdens een van de races de leukste foto of video plaatst op social media met #SamenOverwinnen en Team Jumbo-Visma Academy tagt, ontvangt een gesigneerde bidon.

Om deel te nemen aan de Academy Zwift Race dien je in het bezit te zijn van een Zwift account en een indoor trainer die je kunt koppelen met Zwift. Bekijk hier welk apparatuur geschikt is. Daarnaast vind je hier meer informatie over een gratis Zwift account voor jongeren onder de zestien jaar. Tip: vraag dit account vroegtijdig aan. Uit ervaring blijkt dat de aanvraag soms langer dan een week duurt.

De Academy Zwift Race is powered by Calvé.