Update trainingswedstrijden op de Nedereindse Berg

16 juli 2021, door Marten Schuurman

Een aantal weken geleden zijn we gestart met de trainingswedstrijden op het parcours van de Nedereindse Berg Tot nu toe werden alle wedstrijden gereden door leden van WV Het Stadion en UWTC De Volharding. Sinds afgelopen week is het beleid voor deelnemers aan de trainingswedstrijden op de Nedereindse Berg aangepast. Uiteraard houden we ons aan de geldende coronamaatregelen, dat blijkt ook goed mogelijk te zijn.

Vandaar dat er is besloten dat ook leden van andere clubs welkom zijn om te komen trainen op donderdag en zondag. Op donderdag wordt er gestart om 19:00u en op zondag wordt er gestart om 10:00u. Er wordt in drie categorieën gereden; A, B en C.

Licentie verplicht
Let op, een KNWU licentie is verplicht voor deelname. Deze moet je kunnen laten zien, dus vergeet hem niet mee te nemen. Een startlicentie is voldoende.

Kosten trainingswedstrijden
De kosten voor het deelnemen aan één trainingswedstrijd zijn €4,-. Het is mogelijk om een strippenkaart te kopen, hiervoor kun je meer informatie opvragen bij degene die de rugnummers uitdeelt.

Vast rugnummer
Voor leden van WV Het Stadion is het mogelijk om voor €2,50 een vast rugnummer te kopen. Deze geldt voor de rest van het jaar en voor alle dagen dat er een trainingswedstrijd wordt georganiseerd. Neem de €2,50 contant mee, dat is het gemakkelijkst voor de administratie.

Lid worden
Kom je nou regelmatig meedoen met de trainingswedstrijden op de Nedereindse Berg? Overweeg dan ook eens om lid te worden van WV Het Stadion. In veel gevallen zijn de kosten voor het jaarlijkse lidmaatschap en de €2,50 voor een vast rugnummer voordeliger dan iedere week €4,- te betalen.