Veldritkalender 2021-2022 bekend

6 september 2021, door Matthijs Kuipers

Een nieuw seizoen, nieuwe kansen. Nadat het vorige seizoen vrijwel geheel geen doorgang kon vinden, is de kalender voor het aankomende veldritseizoen ingevuld zoals gebruikelijk, dat wil zeggen, pre-corona-gebruikelijk. De eerste wedstrijd is de aftrap van de wintercompetitie veldrijden en vindt plaats op zaterdag 16 oktober. Direct de dag erna, op zondag 17 oktober, is er het Open Utrechts Kampioenschap. De competitie gaat in totaal over tien wedstrijden en loopt door tot en met 18 december 2021. Na de jaarwisseling volgen op 8 januari 2022 het Clubkampioenschap en op 15 januari de Revanchecross.

De wedstrijden staan open voor leden (geen startgeld) en niet-leden (€5,- per rit, of €52,- voor een rugnummer waarmee je in alle wedstrijden mag starten). Betaling alleen met PIN.

De trainingen beginnen op woensdag 8 september, en lopen door tot en met 15 december. De trainingen staan open voor leden (geen kosten) en niet-leden (betaling via strippenkaart, €35,- voor tien trainingen of €25,- voor vijf trainingen, betaling contant bij aanwezige penningmeester of trainer).

Hou er rekening mee dat er nog steeds coronamaatregelen van kracht zijn, zoals de anderhalvemetermaatregel, en dat veranderingen in de maatregelen invloed kunnen hebben op de seizoensplanning.