Verslag veldrit 28 oktober 2023

3 november 2023, door veldrijden

Als het bijna de hele week heeft geregend zal het toch wel een keer droog zijn ,donker was het wel maar het bleef droog ,het parcours heeft er wel onder te lijden het wordt toch weer glibberen en modderen dat geld dan wel voor alle deelnemers ,wie goed heeft gereden zegt dan ook lekker cros weer ,anderen denken daar anders over .Er kon weer gereden worden en dat deden toch weer een kleine 60 vrouwen en mannen ,hoorde dat elders een parcours blank stond en daar kon niet gereden worden ……afgelast.
Koen had er weer een ander rondje uitgezet en Chris heeft het gecontroleerd voor dat er weer gestart kan worden ,en ik maar zeggen rug nummers links op spelden handig voor de jury moest het rechts zijn…!!!

In de A.kl schrijven 16 renners in waaronder weer oude bekende die de strijd met enkele nieuwkomers aan zullen gaan ,en de onderlinge strijd boeiender maakt ,zo kan men na de wedstrijd hele verhalen ophalen….. Ik ben gevallen ,weg gegleden ,had mijn dag niet, …enz.

A-klasse
11.00 uur A.kl start en na een minuut of 8 komen de snelste al weer door ,de jury kan ze goed aan zien komen het is Ruben die op zijn ATB wel heel hard gaat en gelijk een flink gat slaat de leiding neemt en niet meer afstaat en dat 8 ronden lang ,achter hem knokken Koen ,Dennis v E ,Martin ,Querian ,Robert en Roel om de beste plaatsen er wordt stevig gereden en zo dan ook van plekje gewisseld de een schoof op en de ander moest een plekje inleveren ,Dennis V was met club genoot Eelke in strijd om een plekje bij de eerste 10 ,is gelukt .Remy had het zwaar en moest Marijn voor laten gaan maar bleef Jacco wel voor ,James en Hidde hielden Mathijs achter zich ,na bijna een uur kwam met grote voorsprong maakte een WIELIE Ruben over de streep ,voor een foto deed hij het nog een keer over ,knap gedaan

UITSLAG : A kl 1e Ruben Nederveen .2e Dennis van Eijk .3e Martin van de Berg .4e Koen Timmermans .5e Querian Eijgensteijn .6e Robert Warmer .7e Roel de Vries .8e Dennis Versteeg . 9e Eelke Nikkels .10e Merijn Spenkelink .11e Remy Meeuwsen .12e Jacco Schuurman .13e James Potter .14e Hidde Smits .15 Mathijs Twisk . DNF. Arjan Pas .

B-klasse
11.01 uur B.kl vertrekt met weer een flinke groep van 37 renners en hier is ook de snelste er binnen 8 minuten dat is Jasper en hield dat ook 6 ronden vol ,een snelle starter die de anderen op een lint zette ,Bart,Hugo ,Chase ,Cas en Gijsbert moesten een gaatje laten knokte zich in een onderlinge strijd weer naar voren ,Hugo deed het knap en pakte op tijd weer zijn plaats in goed van voren knap van een jonkie zo tussen de grote mannen ,Peter en Marius zagen Manon steeds dichter bij komen ,Robert had Rob,Nigel ,Frank en Alexander voor zich moeten laten gaan en had Tom in het wiel ,even zagen we Seppe met Pa=Ties samen over de streep komen ,hij was onderuit gegaan ,deed later weer rustig mee ,Lex was al uit de strijd met een aflopende tube ,jammer maar waar .De andere renners hebben zich in onderlinge strijd uit kunnen leven werden gepasseerd en haalde soms anderen weer in ,bijna een uur waren ze onder weg en weten dan ook wel op welke plek ze reden .Hoop dat de uitslag ook naar hun tevredenheid is zoals hij hieronder staat .

UITSLAG : B.kl 1e Jasper de Heijs .2e Hugo ten Hove .3e Chase Wreyford .4e Cas Coppens .5e Gijsbert Worst .6e Bart van Delden .7e Peter Jansen .8e Marius Kranendonk .9e Manon Milner .10e Rob van Dijk .11e Nigel van de Burg .12e Frank Nieuwendijk .13e Alexander van der Gaag .14e Robert Crommentuyn .15e Tom van Lint . 16e Sander van Casterol .17e Rinse Tjeerdsma .18e Jurien Boog .19e Roland van Domselaar .20e Hans Vaneker .21e Dirk Rietberg .22e Mark van der Wiel .23e Gertjan de Greef .24e Tim Brinkman .25e Tasso Zoeteweij .26e Jos van de Heuvel .27e Chris McKenney .28e Andre`van de Poel .29e Gabriel Saenz .30e Pleun Verheijden .31 Ties Lindner .32e Tom van Dijk . 33e Thomas Nekkers .34 Heleen Kibbeling .35 Seppe Lindner . DNF.Timo Kok en Lex Deijnen .

Sorry in de 1e rit staat in de uitslag op de 11e plaats Marcel Milner vermeld maar dat moet zijn MANON MILNER ……foutje Bedankt .

C-klasse
11.02 uur starten 6 deelnemers in de C.klasse . Het Susan is die als eerste door komt kort achter haar is het Ann die de volgende ronde op kop door komt en langzaam uitloopt ,Tiara en Mirte houden elkaar in de gaten en blijven de twee achter volgende mannen keurig voor . de een zit net weer op de fiets en is herstellende ,de ander doet mee om het mee doen ,zo kan het ook .

UITSLAG; C klasse . 1e Ann Schoot Ruiterkamp .2e Susan van Domselaar .3e Tiara Kobalt .4e Mirte van Os . 5e Kees van Wijk .6e Maarten Munneke .

Mocht je het niet eens zijn met het boven vermelden? Uitslag je naam niet goed vermeld laat het maar weten kijk ik of het moet worden veranderd .klachten aan; jjehaaks@ziggo.nl

Voor de start vertel ik nog dat de afspuitplek nog niet is gerealiseerd ,er wordt aan gewerkt was de boodschap ,maar terwijl er al wordt gereden heeft Hennie ondertussen de afspuitplek klaar gemaakt en kan het schoonspuiten beginnen ,dan hapert er weer een spuit (kortsluiting ) er is er nog een dus die dan maar weer aan gesloten ppppffff die werkt gelukkig scheelt toch weer ……wat een service .

Dan nog een vriendelijk maar ook beetje dringend verzoek .!!! doe je MODDER schoenen uit voor je het paviljoen in gaat ,bespaart ons veel werk .

Dank aan onze Jury die het mogelijk maken om toch een eerlijke uitslag op papier te krijgen ,met dank aan Timo die keurig zijn diensten aanbood ,zelf niet rijden maar je zo heel nuttig maken ,we kunnen ze gebruiken ,dus als je een keer niet fietst er is werk voor je .

De tussenstand van de competitie vinden jullie hier.

Volgende ronde
Zaterdag 4 November wordt de 3e rit van de Veld competitie verreden inschrijven en aanmelden vanaf 10.00 uur Start om 11.00 uur

Iedereen is welkom .