Winter bijna klaar, zomer begint

28 maart 2015, door admin

In de bijlage heb ik de laatste tussenstand van de wintercompetitie bijgevoegd. Met nog 1 wedstrijd te gaan lijken de prijzen al verdeeld. Zaterdag aanstaande is de laatste wedstrijd met aansluitend de prijsuitreiking. We hebben met z’n allen ons best gedaan om een leuke competitie te beiden en dat is wat ons betreft gelukt!
We hebben een positieve ontwikkeling gezien in de doorstroom van de B naar de A-klasse, de A-klasse is de grootste groep gebleken.
Voor de zomercompetities, de za/zo en de di/do competitie zoeken we nog vrijwilligers. Kijk in je directe kennissenkring of er mensen zijn die willen helpen om de competities mogelijk te maken. We willen een taak toevoegen om de veiligheid van de renners te vergroten in de functie van “baancommissaris”.
Deze persoon zal de toegang tot de baan beheren. Aanmelden kan alleen via broek.martijn@gmail.com
De eerste wedstrijd van de za/zo competitie vindt plaats op zaterdag 4 april. Zondag 5 april is er geen competitie ivm de clubdag van de Volharding. De eerste wedstrijd van de di/do competitie is op 7 april. Opzet is hetzelfde als vorig seizoen, op dinsdag boven-buiten-om via de Theo-Boere-Afslag, op donderdag wordt beneden gereden vanwege de hogere snelheid als voorbereiding op wedstrijden in het weekend. Zaterdag en zondag rijden we boven-buiten-om.
Martijn Broekman