Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van elke vereniging. Behalve dat je jouw club een dienst bewijst, is vrijwilligerswerk ook nog eens leuk om te doen en kan je helpen in een stuk persoonlijke ontwikkeling. Binnen WV Het Stadion zijn we op zoek naar mensen die zich samen met het bestuur en de andere vrijwilligers, willen inzetten om invulling te geven aan de verschillende activiteiten van onze vereniging.

Heb je interesse? Meld je aan!

 

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Bestuurslid

Binnen het bestuur is altijd behoefte aan vaardige bestuurders, zodat de taken evenwichtig verdeeld kunnen worden. Het takenpakket wordt in overleg samengesteld, bijvoorbeeld vrijwilligersbeleid en activiteiten Nedereindse Berg of de functie van secretaris of penningmeester. Ben je geïnteresseerd in een functie als bestuurder van Het Stadion? Neem contact op met een bestuurslid!

Vrijwilligers Nedereindse Berg

Op “de Berg” worden in de winter twee keer-, en gedurende de zomertijd vier keer per week trainingswedstrijden georganiseerd, waar op drukke avonden tot wel 120 renners aan mee doen. Om deze wedstrijden in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers die bij toerbeurt willen helpen met :

  • Het inschrijven van de renners
  • Gereed maken van het parkoers
  • Jureren van de wedstrijden

Daarnaast zijn we op zoek naar mensen met een EHBO-diploma die ons vaste EHBO-team willen assisteren.
We verwachten van je dat je minimaal twee keer per maand inzetbaar bent.

Organisatie wedstrijden

WV Het Stadion was ooit organisator van o.a. de Ronde van Zeist. Lijkt het je leuk om mee te werken aan de organisatie van wielerwedstrijden? Neem contact op met een bestuurslid!